Hesabım
    American Horror Stories 3. Sezonuyla Ekim'de Geliyor!

    Cadılar Bayramı özel bölümlerine hazır mısınız?

    Hulu

    Ryan Murphy ve Brad Falchuk imzalı American Horror Stories, dört bölümlük özel “Huluween etkinliği” için yayın tarihi belli oldu. Hulu spin-off'u dizi, 26 Ekim Perşembe günü, tam da Cadılar Bayramı zamanında, izleyiciyi korkutmak için geri dönecek!

    American Horror Stories, her bölümü farklı bir korku hikayesine yer veren bir antoloji dizisi. Kesin ayrıntılar ve tam kadro listesi belirsizliğini koruyor olsa da, Real Housewives of Beverly Hills veterineri Lisa Rinna'nın "Tenya" başlıklı bir bölümde rol alması bekleniyor.

    Hulu

    Sekiz bölümlük 2. Sezonunu Eylül 2022'de tamamlayan dizinin yürütücü yapımcılığını Murphy, Falchuk, Alexis Martin Woodall, Max Winkler, Manny Coto ve Jon Robin Baitz üstleniyor.

    Bu arada American Horror Story'nin Emma Roberts, Kim Kardashian, Cara Delevingne ve Zachary Quinto'lu 12. sezonunun da yayın tarihi belli oldu. Delicate isimli yeni sezonun ilk iki bölümü 20 Eylül Çarşamba yayınlanacak. Dizinin bu sezonu Rosemary's Baby"nin modernize edilmiş ve feminist bir güncellemesi olarak tanımlanan Danielle Valentine imzalı "Delicate Condition" adlı romandan uyarlandı.

    "American Horror Story" 12. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • "American Horror Story" 12. Sezon Ne Zaman Başlayacak?
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top