Hesabım
    Apple'ın Godzillla Dizisi "Monarch: Legacy of Monsters"tan İlk Görseller Paylaşıldı

    Dev bütçeli Godzilla dizisinde Kurt Russell ve Wyatt Russell rol alıyor.

    Apple TV+

    Apple TV+, Legendary'nin canavarlar evreninde (Monsterverse) geçen yeni TV dizisi "Monarch: Legacy of Monsters"tan ilk fotoğrafları yayınladı.

    Monsterverse, 2014'te çıkan "Godzilla" ve 2019 tarihli doğrudan devam filmi "Godzilla: King of the Monsters" 2017 yapımı "Kong: Skull Island", 2021 yapımı "Godzilla vs. Kong" filmlerden oluşuyor. Apple'ın yeni dizisinin haricinde, gelecek yıl vizyona girecek olan "Godzilla x Kong: The New Empire" da bu evrenin bir parçası olacak.

    Apple TV+

    Üç kuşağı kapsayan dizi, Godzilla ile Titanlar arasındaki San Francisco'yu yerle bir eden savaşı konu alıyor. İki kardeş, ailelerinin Monarch olarak bilinen gizli örgütle bağlantısını ortaya çıkarmak için babalarının izinden gider.

    Apple TV+

    Aramaları onları bir canavarlar dünyasına ve Monarch'ın tehdit olarak gördüğü bir şeyi bilen Lee Shaw adlı bir subaya götürür. Baba oğul aktörler Kurt Russel ve Wyatt Russell, Shaw'ın hayatının farklı evrelerine hayat verecekler. Wyatt 1950'li yıllarda geçen sahnelerde onun erken dönemini canlandırırken, yaklaşık 50 yıl sonraki günlerinde Kurt Russell'ı izleyeceğiz.

    Apple TV+

    Chris Black, diziyi Matt Fraction ile birlikte geliştirirken, Matt Shakman (WandaVision) ilk iki bölümü yönetiyor. Dizide ayrıca Anna Sawai, Anders Holm, Ren Watabe, Kiersey Clemons, Joe Tippett, Mari Yamamoto ve Elisa Lasowski rol alıyor.

    Apple TV+

    "Monarch: Legacy of Monsters" Idris Elba’lı "Hijack" ve Rebecca Ferguson’lu bilim kurgu "Silo" gibi dizileriyle dikkat çeken Apple TV+’ın büyük bütçeli dizileri arasına katılacak ancak henüz çıkş tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top