Hesabım
    David Tennant "Doctor Who"ya Yeni Bir Karakterle Döndüğünü Doğruladı

    "Ben eskiden olduğum Doktor değilim"

    BBC

    David Tennant, "Doctor Who" 60. yıl özel bölümlerinde canlandıracağı 14. Doktor'un, dizide üç sezon boyunca canlandırdığı 10. Doktor'dan farklı olduğunu belirtti.

    Tennant'ın ikonik rolüne geri dönüş haberi büyük bir heyecan yaratmış olsa da kimse onun Doktor'un yeni bir versiyonu olarak dönmesini beklemiyordu. Ancak 13. Doktor'a hayat veren Jodie Whittaker'ın role veda ettiği ve yerine geleneksel olarak yeni Doktor'un yani Ncuti Gatwa'nın gelmesi gereken rejenerasyon sahnesinde, onun yerine karşımıza Tennant çıktı.

    David Tennant'lı Doctor Who Özel Bölümünden İlk Tanıtım Yayınlandı!

    Tennant, Doctor Who Magazine'deki yeni bir röportajında, eski yol arkadaşı Donna Noble (Catherine Tate) ile birlikte dönüyor olmasına rağmen, bu yeni versiyonun dizide eskiden canlandırdığı Doktor'dan farklı olduğunu vurguladı:

    "Doctor bu ara zamanda üç farklı kişi oldu, yani bu yüzden ben daha önce olduğum Doctor'un aynı versiyonu değilim. Artık 10. Doctor değilim, 14. Doctor'um. Gerçi, kesin konuşmak gerekirse, artık gerçek sayının ne olduğunu bilmiyoruz, değil mi?"

    David Tennant'ın rolü Jodie Whittaker'dan devralmasından sonra, BBC Ncuti Gatwa'nın 15. rejenarasyon olarak geleceğini belirtmişti. Yani özel bölümlerde izleyeceğimiz karakterin gerçekten de iki ana sezon arasında yer alan yepyeni bir versiyonu. Bu versiyonun 10. Doktor'la ve Donna'nın trajik zaman çizgisiyle nasıl bir bağlantısı olacağı ise merakla bekleniyor. İkonik dizinin 60. yılına özel olarak çekilen üç bölüm önümüzdeki sonbaharda BBC ve Disney+'ta yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top