Hesabım
    "The Crown"un Final Sezonunda Prens Charles'ın İkinci Kraliyet Düğünü Olacak!

    The Crown'da düğün çanları çalıyor!

    Netflix

    The Crown'un final sezonunda düğün çanları çalıyor. NetflixUK tarafından yayınlanan bir teaser fotoğrafa göre (aşağıda), 6. sezonda Prens Charles'ın (şimdiki Kral Charles III) Camilla Parker Bowles ile olan ikinci kraliyet düğünü yer alacak. Netflix UK'nin X hesabı, 9 Nisan 2005 Cumartesi günü gerçekleşen nikah töreninin davetiye görselini yayınladı.

    Tarihi dramanın son sezon telaşına dair şu ana kadar elde ettiğimiz tek bilgi bu değil. Ağustos ayında, 1997 yılında bir araba kazasında vefat eden Prenses Diana'nın ölümünün de final sezonunda yer alacağı duyurulmuştu. Yapımcılardan Suzanne Mackie, bunun kraliyet ailesi, İngiliz halkı ve genel olarak dünya için tarihte yürek burkan bir an olduğunu, o ve yapımcı arkadaşları Diana'nın anısına hak ettiği değeri verdiklerine emin olmak istediklerini belirttiler.

    Ayrıca dizini yapımcıları, son sezonda 8 Eylül 2022'de hayatını kaybeden Kraliçe'ye saygılarını sunmak için özel bir hazırlık içindeler. The Sun gazetesine göre yapımcılar, dizi boyunca Kraliçe II. Elizabeth'i canlandıran Claire Foy, Olivia Colman ve Imelda Staunton'ı özel bir sahnede bir araya getirecekler.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top