Hesabım
    "Magarsus" 2. Sezondan İlk Tanıtım Yayınlandı

    BluTV'nin sevilen dizisi "Magarsus" 2. sezonuyla geri dönecek...

    BluTV'in ödüllü orijinal dizisi "Magarsus" kısa sürede 2. sezon onayını aldı ve yeni sezondan ilk teaser fragman yayınlandı.

    Merve Dizdar, Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Ercan Kesal gibi isimlerin rol aldığı dizi 10 Ağustos'taki prömiyerinin ardından izleyicilerde büyük beğeni topladı. Dizinin ilk sezonu aynı zamanda, bu 7. kez düzenlenen Berlin TV Series Festivali’nde “Stellar Cast” ödülüne layık görülmüştü.

    "Magarsus", Çukurova'nın bir sahil ilçesi olan Sarıbahçe'de narenciye ticareti yapan ve bir yandan birbirleriyle mücadele ederken bir yandan da bölgede hakimiyer kurmaya çalışan dış güçlerle mücadele eden Kurak ailesinin hikayesini anlatıyor.

    Dizinin ikinci sezon teaser'ı BluTV'nnin Instagram hesabından "Sarıbahçe’de iktidar mücadelesi çözüldü mü sandınız? Bu topraklara hükmetmek için savaş bitmez..." ifadeleriyle paylaşıldı.

    Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut'un üstlendiği "Magarsus"un ilk sezonunda Burcu Gölgedar, Ercan Kesal, Sümeyye Aydoğan, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Müttalip Müjdeci ve konuk oyuncu olarak Menderes Samancılar ile Metin Coşkun da rol aldı.

    "Magarsus" 2. sezonun yayın tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top