Hesabım
    "The Crown" Final Sezonuna Hazır mısınız?

    Netflix ödüllü draması 6. sezonuyla veda edecek..

    Yıllar süren ödül sezonunun ardından The Crown, altıncı ve son sezonunun tanıtımlarına başladı. Dizinin tarih duyurusu ve posterleri Netflix tarafından paylaşıldı. Netflix, popüler kraliyet dramasının son sezonunu iki bölüme ayırmaya karar verdi. Ancak üzülmeyin her iki kısım da yıl sona ermeden yayınlanacak.

    "The Crown", kraliyetin her üyesinin yıllar içinde yaş almasını kayıt altına almak için birkaç sezonda bir oyuncu kadrosunu değiştirmesiyle tanınıyor. Ve 6. sezonun yeni teaserı, Kraliçe II. Elizabeth rolünde başrolde yer alan kadın üçlüsünü öne çıkararak bunu gösteriyor. Önümüzdeki sezon bizi günümüze daha da yaklaştıracak gibi, ancak “The Crown”un tam olarak ne kadar ileri gideceğini bilmiyoruz. En azından Elizabeth'in bu yılın başlarındaki ölümünden bahsedilmesiyle sona ereceğini varsayabiliriz.

    “The Crown” 6. Sezonunun oyuncu kadrosunda Kraliçe II. Elizabeth rolünde Imelda Staunton, Prens Philip rolünde Jonathan Pryce ve Prenses Margaret rolünde Lesley Manville yer alıyor. Elizabeth Debicki; Galler Prensesi Diana rolünde, Dominic West; Prens Charles rolünde, Olivia Williams; Camilla Parker Bowles rolünde ve Jonny Lee Miller da John Major rolünde karşımıza çıkacak.

    6. ve son sezon, 1997'den 2005'e kadar olan olayları kapsıyor. İlk dört bölüm (1. Kısım), önemli bir araba yolculuğunun yıkıcı sonuçlara yol açmasından önce Prenses Diana ile Dodi Fayed arasında gelişen ilişkiyi anlatıyor.

    Son bölüm (2. Kısım) altı bölümden oluşacak. Prens William, annesinin ölümünün ardından Eton'daki hayata yeniden uyum sağlamaya çalışırken, Altın Jübile'sine ulaşan Kraliçe, Charles ile Camilla'nın evliliği ve William ile Kate ile yeni bir kraliyet masalının başlangıcı gibi konular finalde ele alınacak.

    “The Crown”ın 6. Sezonunun ilk kısmı 16 Kasım'da, 2. kısmı ise 14 Aralık'ta yayınlanacak.

    Netflix
    Crown Final Sezonu

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top