Hesabım
    "Daredevil: Born Again"in Tüm Kadrosu Kovuldu, Dizi Baştan Yazılacak!

    Marvel Studios, çekimleri grevler nedeniyle durdurulan diziyi baştan ele alacak.

    Marvel Studios

    Marvel Studios, "Daredevil: Born Again" dizisi için reset butonuna bastı, dizi baştan yazılacak.

    Mayıs ayında başlayan senaristler grevi nedeniyle Haziran ortalarında çekimleri durdurulana kadar, toplamda 18 bölüm olacak dizinin birkaç bölümü çekilmişti. Oyuncular grevi sonra erdiğinde çekimlerin kaldığı yerden devam etmesi bekleniyordu fakat The Hollywood Reporter'ın belirttiğine göre, Marvel Studios başkanı Kevin Feige ve diğer yöneticiler dizinin bu haliyle çalışmadığını fark ettiler.

    THR'nin kaynaklarından aktradığına göre, dizi bir hukuk dizisine dönmüş ve Netflix'te hayranların çok sevdiği aksiyon ağırlıklı yapımdan tamamen uzaklaşmıştı. Hatta Charle Cox'un 4. bölüme kadar Daredevil kostümü giymediği belirtiyor. İddialara göre bunun nedeni, dizinin başında Foggy ve Karen'ın öldürülmesi ve Matt'in Daredevil olmayı bırakması.

    Sonuçta Marvel Studios Eylül ayının sonunda baş yazarlar Chris Ord ile Matt Corman'ı ve dizinin geri kalan bölümlerini yönetmesi planlanan yönetmenleri işten çıkardı. Ord ve Corman yürütücü yapımcılar olarak görev yapmaya devam edecek ama proje için yeni yazarlar aranıyor. Stüdyonun amacı çekile bölümlerden bazı sahneleri tutmak ve yeni gelen sahnelerle birleştirmek.

    Netflix'in "Daredevil" dizisindeki Wilson Fisk/Kingpin karakterini yeni dizide de sürdürecek olan Vincent D’Onofrio, Twitter üzerinden dizinin yenilenmesiyle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

    "Dahil olduğum her harika proje, yapım öncesi, yapım ve post prodüksiyon aşamalarında sürekli olarak gelişti. Bu günlerde sanki büyük bir habermiş gibi aktarılıyor. Öyle değil. Bir grup yaratıcının bunu doğru yapmak için ellerinden gelenin en iyisini yapması çok basit. Bu işte değişmez bir şey bu. Başka türlü olmazdı. Açıkçası daha azına razı olsaydık endişelenirdim."

    Yenileme nedeniyle "Daredevil: Born Again"in çekimlerine ne zaman devam edeceği ve şimdi ne zaman gösterime girebileceği belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top