Hesabım
    "Yaratılan"dan Yeni Fragman: Yaşam ile Ölüm, Delilik ile Dahilik Arasında...

    Netflix'in Çağan Irmak imzalı yeni dizisi "Yaratılan" 20 Ekim'de başlıyor.

    “Ben yaşattım veyahut bir canavar yarattım.”

    Netflix, Çağan Irmak’ın uzun yıllardır hayalini kurduğu "Yaratılan" dizisinden yeni tanıtım ve görseller paylaştı. Frankenstein’dan esinlenen hikayesi ve görsel dünyasıyla merak uyandıran dizi zamanlarına aykırı düşen, insanlığa şifa, hastalıklara çare bulmak için evrenin sırlarını arayan iki hekimin çıktıkları beklenmedik yolculuğu anlatıyor.

    Netflix

    "Yaratılan"ın başrollerini Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez üstlenirken, oyuncu kadrosunda ayrıca Engin Benli, Şifanur Gül, Bülent Şakrak, Sema Çeyrekbaşı, Devrim Yakut, Şehsuvar Aktaş, Durul Bazan, Macit Koper, Ekremcan Arslandağ, Ümmü Putgül, Şennur Nogaylar ve Burcu Söyler gibi isimler yer alıyor.

    Netflix

    Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde Bursa’dan İstanbul’a uzanan bu epik öykü, insanoğlunun en temel sorularından biri olan “ölüm ve sonrasına” odaklanıyor. Maceraperest, asi, heyecanlı ve zekası bedenine sığmayan genç tıp talebesi Ziya’nın en büyük dileği, çok iyi bir hekim olup tıbbın çare bulamadığı birçok salgın hastalığa derman olabilmektir. İstanbul’da tanıştığı delilik ve dahilik arasında duran hekim İhsan, onu bu dünyada anlayabilen tek kişi olmuştur. Birbirini bulan bu iki eksantrik ve yaralı ruh, beraber giriştikleri gizli ve yasaklı deneyin bedellerini ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Zira kodlarını çözmeye çalıştıkları kadim bir yazı onları adeta felaketin kapısına getirip bırakır.

    Yaşam ile ölüm, delilik ile dahilik arasında gezinen Ziya ile İhsan'ın nefes kesen yolculuğu, 20 Ekim'de Netflix'te başlıyor!

    Netflix

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top