Hesabım
    "Faraway Downs" Fragman: Baz Luhrmann "Australia" Filmini Dizi Olarak Kurguladı!

    Mini dizi "Faraway Downs"tan ilk fragman yayınlandı.

    Hulu, Baz Luhrmann'ın (Elvis, Moulin Rouge!) altı bölümlük sınırlı dizisi "Faraway Downs"ın ilk fragmanını yayınladı.

    Dizi, yönetmenin 2008 yapımı, 165 dakikalık dönem draması "Australia"nın silinen sahnelerle birlikte yeniden kurgulanmasıyla ortaya çıktı. Fragmanda görülebildiği gibi "Faraway Downs",orijinal filmden daha ciddi ve kasvetli bir ton sunuyor.

    Başrollerini Nicole Kidman ve Hugh Jackman'ın üstlendiği film/dizi, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçiyor. İngiliz Aristokrat Leydi Sarah Ashley (Kidman), asi kocasıyla yüzleşmek ve Avustralya'nın taşra bölgesindeki Faraway Downs adlı, bir milyon dönümlük sığır çiftliğini satmak için dünyanın öbür ucuna seyahat eder.

    Kral Carney (Bryan Brown) adındaki acımasız Avustralyalı sığır baronu, onun topraklarını ele geçirme planları yaptığında, Sarah çiftliğini korumak için isteksizce kaba bir sığır çobanıyla (Hugh Jackman) güçlerini birleştirir. Çok geçmeden ikili arasında bir aşk başlar. Oyuncu kadrosunda Brandon Walters, David Wenham, Jack Thompson ve David Gulpilil de yer alıyor.

    Dizi, 21 Ekim'de düzenlenecek SXSW Sidney Sinema Festivali'nin kapanış filmi olarak prömiyer yapacak. Daha sonra 26 Kasım'da Disney+'ın Star bölümünde dünya çapında izleyicilere sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top