Hesabım
    Baz Luhrmann
    Görev Senarist, Yönetmen, Yapımcı Daha fazlası
    Sahne adı

    BazMark Luhrmann

    Uyruk Avustralyalı
    Doğum tarihi 17 Eylül 1962
    Yaş 60
    30
    yıllık kariyer
    8
    film ve dizi
    Interview 1 - English

    Filmografi

    The Get Down
    The Get Down
    8 Nisan 2020
    Elvis
    Elvis
    24 Haziran 2022
    Muhteşem Gatsby
    Muhteşem Gatsby
    17 Mayıs 2013
    Avustralya
    Avustralya
    26 Aralık 2008
    Kırmızı Değirmen
    Kırmızı Değirmen
    9 Kasım 2001
    Romeo + Juliet
    Romeo + Juliet
    Vizyon tarihi belirsiz
    Strictly Ballroom
    Strictly Ballroom
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi

    Bonus videolar

    Interview 1 - English 1:45
    62 gösterim

    Fotoğraflar

    8 Fotoğraf

    Haber

    Baz Luhrmann, ‘Australia’yı TV İçin Uyarlıyor
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    29 Haziran 2022 Çarşamba
    Elvis, Amerika Gişesine Sağlam Girdi
    HABERLER - Sektörden
    26 Haziran 2022 Pazar
    Müziğin kralı, gişenin zirvesine yerleşti!
    Austin Butler "Elvis" Rolüne Hazırlanırken Her Gün Karate Antrenmanı Yapmış!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    24 Haziran 2022 Cuma
    "Elvis" yıldızı Austin Butler, Baz Luhrmann filmi için Elvis Presley'e dönüşürken yaşadığı sakatlanmaları anlattı.
    33 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top