Hesabım
    "Daredevil: Born Again"in Yeni Yaratıcı Kadrosu Belli Oldu

    Marvel Studios, çekimlerine başlanan dizinin tüm kadrosunu kovmuş ve baştan yazılmasına karar vermişti.

    Marvel Studios

    Geçtiğimiz haftalarda, Marvel Studios'un "Daredevil: Born Again"in tüm yaratıcı kadrosunun işten çıkarıldığı ve dizinin baştan yazılacağı ortaya çıktı.

    Aslında stüdyonun hedeflediği değişiklikler yalnızca bu diziye yönelik değil, Marvel'ın dizi yaklaşımını baştan aşağıya değişecek. Atılacak adımlardan biri de dizilere, geleneksel TV çalışma yöntemlerine uygun olarak dizi sorumluları / baş yazarlar (showrunner) atamak. Marvel Studios daha önce, dizinin genel hikayesini ve çerçevesini çizecek sorumlular ile çalışmak yerine film yöneticilerini bu göreve getiriyordu. Bu durum da bir çok yaratıcı fikir ayrılığının yapım süreçlerini aksatması gibi sıkıntılara neden oluyordu.

    Şimdi "Daredevil: Born Again"in baş yazarı olarak, "The Punisher" dizisinin yürütücü yapımcılarından Dario Scardapane işe alındı. Ayrıca Justin Benson ve Aaron Moorhead de çekilmeyen bölümlerin yönetmenliği için kadroya dahil oldu. Stüdyo, dizinin tamamı yeniden yazılırken, halihazırda çekilen bölümlerdeki sahneleri olabildiğince tutmak ve değerlendirmek istiyor.

    Benson ve Moorhead, daha önce Oscar Isaac başrollü "Moon Knight"ı ve "Loki"nin yayına devam eden ikinci sezonundaki bazı bölümleri yönettiler. Charlie Cox, Netflix'in "Daredevil" dizisinde üç sezon boyunca canlandırdığı ve "The Defenders", "Spider-Man: No Way Home", "She Hulk"ta da tekrarladığı Daredevil/Matt Murdock rolüne geri dönecek.

    Kingpin olarak Vincent D'Onofrio ve Punisher olarak Jon Bernthal da "Daredevil: Born Again"n kadrosunda yer alan isimler. Netflix'teki dizinin sevilen kahramanları Foggy Nelson ve Karen Page'e hayat veren Elden Henson ile Deborah Ann Woll ise kadroda yoklar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top