Hesabım
    "Friends" Yıldızlarından Matthew Perry'in Ölümüne İlişkin İlk Açıklama: "Rol Arkadaşından Daha Fazlasıydık..."

    Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ve David Schwimmer, iki gün önce hayatını kaybeden Matthew Perry'i anmak için sessizliklerini bozdu.

    .

    Matthew Perry'nin "Friends" dizisindeki rol arkadaşları, aktörün şok edici ölümünün ardından sessizliklerini bozdu. Tüm zamanların en ikonik sitcom dizilerinden biri olan "Friends"te kıvrak zekalı Chandler Bing'i canlandıran Perry, 28 Ekim'de Los Angeles, California'daki evinde boğulma sonucu hayatını kaybetti. Raporlar, 54 yaşındaki merhum aktörün jakuzide bulunduğunu gösteriyor.

    Popüler NBC komedi dizisinin hayranları Perry'nin kaybının acısını çekerken, Perry'nin "Friends"teki beş ana rol arkadaşı - Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ve David Schwimmer - arkadaşlarına ve meslektaşlarına saygılarını sundukları ortak bir açıklama yayınladılar:

    People'a yaptıkları açıklamada yıldızlar şunları söylüyor:

    "Matthew'un kaybından dolayı hepimiz büyük bir yıkım yaşadık. Biz oyuncu kadrosundan daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz. Söylenecek çok şey var, ancak şu anda yas tutmak ve bu anlaşılmaz kaybın üstesinden gelmek için biraz zaman ayıracağız. Zamanla, elimizden geldiğince daha fazlasını söyleyeceğiz. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz, Matty'nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu dünya çapında seven herkesle birlikte."

    .

    Açıklama, Friends'in ortak yaratıcıları Marta Kauffman ve David Crane'in yanı sıra yönetici yapımcı Kevin Bright'ın Perry'nin ölümüyle ilgili ET ile bir açıklama paylaşmasının ardından geldi. Burada, dizinin yaratıcı isimleri Perry'nin vefatıyla yaşadıkları şok ve üzüntüyü paylaştıktan sonra şu ifadelere yer vermişti:

    "O muhteşem bir yetenekti. Bir aktörün, rolü kendisine ait kıldığını söylemek klişe ama Matthew'un durumunda bundan daha doğru bir söz olamaz. Onun Chandler Bing rolünü üstlendiğini ilk duyduğumuz günden beri bizim için başka kimse yoktu. Onun her anına, sadece işine değil, hayata da kattığı neşeye, ışığa, kör edici zekaya her zaman değer vereceğiz. O her zaman odadaki en komik insandı. Dahası, o verici ve özverili bir kalple en tatlı insandı."

    Friends'in ana oyuncu kadrosu ve ortak yaratıcılarının yanı sıra, sevilen sitcom'un diğer konuk yıldızları da Perry'yi anmaya devam ediyor. Chandler'ın aşkı Janice Hosenstein'ı canlandıran Maggie Wheeler, Instagram'da şunları yazdı: "Ne büyük bir kayıp. Dünya seni özleyecek Matthew Perry. Çok kısa ömrün boyunca pek çok kişiye getirdiğin mutluluk yaşamaya devam edecek. Paylaştığımız her yaratıcı anın sayesinde kendimi çok şanslı hissediyorum."

    Phoebe Buffay'in (Lisa Kudrow) aşkı David'i canlandıran Hank Azaria da Instagram'da Perry ile olan arkadaşlığından, Hollywood'da tanıştığı ilk insanın Perry olduğundan ve onun bağımlılık ile olan mücadelesinde ayık kalmasına nasıl yardım ettiğinden bahsetti.

    Joey'nin (Matt LeBlanc) çılgın bir hayranını canlandıran Brooke Shields, Perry'yi anmak için Instagram'da şöyle dedi: "Gerçekten kelimeleri bulmakta zorlanıyordum. Çok seviliyordun Matthew. Seni çok sevdim. Derin kahkahalar için teşekkür ederim. Pek çok kişiye neşe getirdin. Seni şimdiden özledik… tüm sevgimi ailene ve arkadaşlarına gönderiyorum."

    Perry'nin ölüm haberi geldikten hemen sonra hayranlar, Friends apartmanının dış cephesi olarak bilinen New York City binasının önünde toplandı. Perry'ye yazılmış çiçekler ve notlar Greenwich Village'daki 90 Bedford Caddesi'nin köşesine bırakıldı.

    .
    .

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top