Hesabım
    John Wick Animesi Hazırlık Aşamasında!

    Gelişitirilmekte olan canlı aksiyon spin-off dizisinin yanı sıra, şimdi bir de anime dizi üstünde çalışılıyor.

    .

    Geçtiğimiz günlerde, John Wick dünyasını yeni bir diziyle genişleteceklerini açıklayan Chad Stahelski, şimdi bir de animasyon dizi üstünde çalıştıklarını açıkladı.

    The Discourse podcast'inin bir parçası olarak The Playlist'e konuşan John Wick yönetmeni, kendisinin temelde dahil olmadığı "The Continental" mini dizisinin ötesinde diğer "John Wick" televizyon projelerinden bahsetti.

    Stahelski, daha fazla dahil olacağı yeni canlı aksiyon dizinin Yüksek Masa'yı biraz daha derinlemesine keşfedeceğini ama gizemi korumak adına tamamını göstermeyeceklerini belirtiyor. Ayrıca yan karakterlerin keşfedilmesine olanak tanıması için televizyonun daha uygun bir format olduğunu düşündüğünü söylüyor.

    Yeni Bir "John Wick" Dizisi Yolda!

    Yönetmen ayrıca, henüz ismi belli olmayan bu yeni dizinin yanı sıra bir "John Wick" anime projesinin de üzerinde çalışıldığını doğruladı ve şunları söyledi:

    Bunu gerçekten sabırsızlıkla bekliyoruz; bu konuda gerçekten heyecanlıyız çünkü bu diziyi yapıyoruz ve bir Japon animesi yapıyoruz çünkü Japon animesini çok seviyorum. Yani animenin bizden daha iyi başarabileceği tüm harika hikayeleri ve dünyamızı genişletecek TV şovunu yaratmak için yine de çözümümüzü bulacağız, ne demek istediğimi anlıyor musun? Ve yine de tüm eğlenceyi yaşayacağız."

    Keanu Reeves liderliğindeki serinin son filmi "John Wick 4" geçtiğimiz Mart ayında vizyona girdi, ilk spin-off dizisi "The Continental" ise bu sonbaharda Prime Video'da yayınlandı. Şimdi sırada, 7 Haziran 2024'te vizyona girmesi beklenen Ana de Armas başrollü spin-off filmi "Ballerina" var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top