Hesabım
    Bu Dizileri İzlemeden Yılı Kapatmayın!

    2023'ün en popüler dizilerini bir tarafa bırakalım, gizli kalmış cevherlere bakalım..

    Beyazperde

    2023'te dijital yayın platformları ve televizyon kanalları izlenecek pek çok yeni içerik üretti, ancak ne yazık ki çoğu program genel izleyici kitlesinden nispeten gizli kalıyor. Netflix'in The Fall of the House of Usher gibi dizileri , büyük bütçeli pazarlamaları sayesinde büyük ilgi çekerken, Apple TV+'ın Silo'su gibi diğer yapımlar, kendi türlerinde yenilikçi başyapıtlar olmalarına rağmen gölgede kalıyor.

    Dijital çağda, Netflix, Prime Video, Disney+ gibi platformlar, üretilen içerik birimlerini artırmak, yaratıcı seçimler yapmak ve izleyicilerin isteklerini dinleyerek kalitenin daha da yükselmesini sağlamak yoluyla izlenme için mücadele etmek zorunda kalıyor. Dizileri sabırla beklemek ve bölüm bölüm, sezon sezon izlemek eski bir gelenek oldu. Artık işler farklı; yayın ağları o kadar çok içerik üretiyor ve bunları birbirine o kadar yakın yayınlıyor ki, bilinçli seçimler yapmak zorlaşıyor. Yine de daha fazla ilgiyi hak eden pek çok kaliteli içerik var.

    Bitmek bilmeyen Friends tutkusundan biraz olsun uzaklaşmakta zorlanan herkes için, izleme listesini yenilemenin tam zamanı!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top