Hesabım
    Netflix "Shadow and Bone" Dizisini İptal Etti

    İptal edilen diziler arasında "Glamorous" ve "Agent Elvis" de var.

    .

    Netflix, yayındaki beş dizisini iptal ettiğini duyurdu; bunların en önemlisi, iki sezon olarak yayınlanan fantastik dizisi "Shadow and Bone". Ayrıca kısa süre önce yayınlanan Kim Cattrall liderliğindeki “Glamorous” ve yetişkinlere yönelik animasyon komedileri “Agent Elvis”, “Farzar” ve “Captain Fall” da ilk sezonlarının ardından iptal edildi.

    SAG-AFTRA grevinin sona ermesinden sonra birçok yapım için üretim süreci yeniden başlarken, iptal haberleri gelmesi de şaşırtıcı değil. Çünkü yayıncılar ve TV kanalları hâlâ yedi aylık üretim kesintisinin etkisini değerlendiriyor, bu da önümüzdeki günlerde daha fazla iptal gelebileceğini gösteriyor.

    En Fazla İçerik İptal Eden Dijital Platform Hangisi?

    Netflix'in iptal kararlarında dizilerin izleyici performansı ve maliyetin önemli bir rol oynadığı biliniyor. Ancak bu beş dizi özelinde ek faktörlerin de devrede olduğu bildiriliyor.

    Sektörün yeniden üretime başlamasıyla, prodüksiyon takvimleri ve buna bağlı olarak da yayın ve vizyon takvimleri değişmeye devam ediyor. Şimdilik, ertelenen pek çok dizi ve filmle birlikte gelecek yılın büyük bir kısmı oldukça kısır görünüyor ancak 2024'ün sonları ve özellikle 2025'te piyasayı büyük bir içerik seli vurması bekleniyor.

    Merakla Beklediğimiz 6 Dizi 2024'ü Pas Geçiyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top