Hesabım
    "Monarch: Legacy of Monsters"ın 2. Sezonu Gelecek mi?

    Apple TV+ ve Legendary'nin MonsterVerse dizisi ilk bölümleriyle büyük beğeni topladı.

    Apple TV+

    Apple TV+, 10 bölümlük "Monarch: Legacy of Monsters" dizisinin ilk üç bölümünü yayına sundu. Hem 1950'leri hem de 2015'i, yani 2014'teki "Godzilla"nın sonrasını gösteren dizi, Legendary'nin MonsterVerse hikayesini devam ettiriyor.

    "Monarch: Legacy of Monsters" şu ana kadar eleştirmenler nezdinde çok başarılı oldu; iyi ile çok iyi arasında değerlendirmeler alan dizi izleyicilerin ilgisini de çekmiş gibi görünüyor. Ancak izlenme sayıları henüz belli değil, dolayısıyla bu konuda bir şey söylemek için henüz çok erken.

    Peki izlenme oranlarının iyi olduğu kanıtlanırsa ikinci sezon onayı çıkacak mı? Direct, dizinin yapım ekibinin birden fazla üyesiyle konuştu ve yönetici yapımcı Matt Fraction, devam edebileceklerini söyledi:

    "Sınırlı bir dizi olarak tasarlanmamıştı. Kesinlikle karakterleri ve bu dünyada oynamayı seviyoruz. Ve eğer bu kadar şanslıysak, dürüst olmak gerekirse, insanlar izlemeye devam etmek istedikleri sürece devam edebileceğimizi düşünüyorum. Evet."

    Program sorumlusu Chris Black ise ikinci sezonun devam edip etmeyeceğinin izleyicilere bağlı olduğunu söylüyor:

    "Demek istediğim, bu biraz izleyicilere ve hayranlara bağlı. Anlattığımız hikayeye yanıt vermelerini ve daha fazlasını görmek isteyeceklerini umuyoruz. Bunu bir nevi sıfırdan bir TV dizisi olarak inşa etmek zorundaydık, 10 saat sürecek bir şey olarak ve umarım eğer şanslıysak ikinci sezon, üçüncü sezon [gelir.] Ne kadarını elde edecek kadar şanslıysak."

    Godzilla ile Titanlar arasında geçen, San Francisco'yu yerle bir eden savaşı konu alan dizide iki kardeş, ailelerinin Monarch olarak bilinen gizli örgütle bağlantısını ortaya çıkarmak için babalarının izinden gider.

    Aramaları onları bir canavarlar dünyasına ve Monarch'ın tehdit olarak gördüğü bir şeyi bilen Lee Shaw adlı bir subaya götürür. Baba oğul aktörler Kurt Russel ve Wyatt Russell, Shaw'ın hayatının farklı evrelerine hayat verirken, onlara Anna Sawai, Anders Holm, Kiersey Clemons, Joe Tippett gibi isimler eşlik ediyor.

    "Godzilla: King of the Monsters" olayları 2019'da gerçekleştiğinden serinin sürekliliği pek sınırlı değil ve yeni hikayelerin keşfedilmesi için bolca zamana ve alana sahip.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top