Hesabım
    "The Boys" Evrenine Yeni Spin-Off Geliyor: "The Boys: Mexico"

    "Blue Beetle" senaristinin yazacağı dizinin yapımcılığını Diego Luna ve Gael Garcia Bernal üstleniyor.

    Prime Video / Disney

    Amazon Prime Video, "The Boys: Mexico" başlıklı ikinci bir canlı aksiyon "The Boys" spin-off'u geliştiriyor ve projeye şimdiden bazı önemli isimler eklenmiş durumda.

    Projenin "Y Tu Mama Tambien" başrol oyuncuları Diego Luna (Andor) ve Gael García Bernal'i (Werewolf by Night) yeniden buluşturacağı belirtiliyor. İkili şimdi dizinin yönetici yapımcılığını gerçekleştirmek için anlaşmalar yapıyor ve ayrıca yardımcı roller üstlenme fikrini değerlendiriyor.

    "Blue Beetle" yazarı Gareth Dunnet-Alcocer, yaratıcı, yazar ve yönetici yapımcı olarak spin-off'a öncülük ediyor ve kendisine katılacak bir ortak dizi sorumlusu arayışı sürüyor. Senaryo üzerinde çalışmalar halihazırda devam ediyor.

    Meksika'da çekilecek ve Mexico City'de geçecek İspanyolca dizinin bütçe çalışmları sürüyor. Henüz oyuncu seçmeleri başlamadı. Ana dizi "The Boys"un yapımcıları Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, Neil H. Moritz, Sony Pictures Television ve Amazon MGM Studios da kadroda yer alıyor.

    Prime Video'nun ilk "The Boys" canlı aksiyon yan dizisi "Gen V"nin ilk sezonu yakın zamanda tamamlandı ve dizi hem olumlu eleştiriler aldı hem de büyük izlenme oranlarına ulaşarak ikinci sezon için yenilendi. "The Boys: Diabolical" başlıklı animasyon bir antoloji yan ürünü de bu yılın başlarında yayınlanmıştı.

    Dizinin hikaye evreni yan ürünlerle genişlemeye devam ederken, dördüncü sezon çekimleri tamamlanan "The Boys" gelecek yıl ekranlara geri dönecek.

    "The Boys" 4. Sezondan İlk Posterler!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top