Hesabım
    Netflix'in Yeni Dizisi Fool Me Once'dan İlk Fragman

    Harlan Coben uyarlaması dizi 1 Ocak'ta yayında..

    Gizem ve korku romanı yazarı Harlan Coben'in kitabından uyarlanan Netflix dizisi Fool Me Once'ın (Beni Kandıramazsın) fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Michelle Keegan, Adeel Akhtar, Richard Armitage, Joanna Lumley, Emmett J. Scanlan ve Dino Fetscher'ın yer aldığı dizi, yeni yılın ilk gününde Netflix katalogundaki yerini alacak.

    Dizi; kocası Joe'nun (Armitage) vahşice öldürülmesiyle yüzleşmeye çalışan Maya'yı (Keegan) konu alıyor. Maya, küçük kızına göz kulak olmak için bir dadı kamerası kurduğunda; evinde tanıdığı bir adamı, öldüğünü sandığı kocasını görünce şok olur. Dedektif Çavuş Sami Kierce (Akhtar), kendi sırlarıyla boğuşurken Joe'nun ölümüne ilişkin cinayet soruşturmasını yönetir.

    Netflix, 2018'de yaptığı büyük bir anlaşmanın ardından halihazırda The Stranger, Safe ve Stay Close gibi Coben romanlarının uyarlamalarını yapmıştı. Fool Me Once'ın yapımcılığını, aynı zamanda ITV'nin After the Flood ve yakında çıkacak Amazon Prime Video dizisi Dead Hot'un da arkasında yer alan Nicola Shindler'in Quay Street firması üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top