Hesabım
    Harlan Coben
    Görev Orijinal fikir , İdari yapımcı , Yaratıcı Daha fazlası
    Uyruk
    Amerikalı
    Doğum tarihi 4 Ocak 1962
    Yaş
    62
    18
    yıllık kariyer
    4
    film ve dizi
    Kimseye Söyleme Orijinal Fragman

    Filmografi

    Beni Kandıramazsın
    Beni Kandıramazsın
    1 Ocak 2024
    Shelter
    Shelter
    18 Ağustos 2023
    Şantaj
    Şantaj
    30 Nisan 2021
    İhanetin Beş Yüzü
    İhanetin Beş Yüzü
    13 Ağustos 2021
    Geçmişle Dans
    Geçmişle Dans
    21 Aralık 2021
    The Stranger
    The Stranger
    30 Ocak 2020
    Safe
    Safe
    16 Mayıs 2018
    The Five
    The Five
    9 Ağustos 2017

    Fotoğraflar

    Haber

    "Fool Me Once" Ekibi Prime Video İçin Mini Dizi Hazırlığında
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    7 Şubat 2024 Çarşamba
    Netflix, Harlan Coben Uyarlamalarına Devam Edecek
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    Polisiye yazarı Harlan Coben, Netflix için yeni projelerinin yolda olduğunu açıkladı.
    15 Ocak 2024 Pazartesi
    Netflix'in Gerilim Dizisi "Hold Tight"tan Yeni Fragman
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    Netflix, gerilimi yüksek Polonya dizisinden yeni fragmanı yayınladı
    5 Nisan 2022 Salı
    Yorumlar
    Back to Top