Hesabım
    Çok Güzel Hareketler 2'nin Pınar Deniz Göndermesi Tepki Çekti, Oyuncudan Açıklama Geldi

    Çok Güzel Hareketler 2'de Pınar Deniz'e göndermede bulunulduğu iddiası sosyal medyayı karıştırdı, yazar ve oyuncudan açıklama geldi.

    .

    Çok Güzel Hareketler 2 programındaki "Altın Baza Ödül Töreni" adlı skeçte Pınar Deniz'e gönderme yapıldığına yönelik iddia, oyuncunun hayranlarını ayaklandırdı.

    49. Altın Kelebek Ödül Töreni’yle ilgili skeçte; Kerem Bürsin 'Kerim Dursin', Aile dizisi 'Sülale' dizisi, Kıvanç Tatlıtuğ 'Branş Tatlışey', Serenay Sarıkaya 'Setenay Kayakaya' gibi isimlerle esprilere konu oldu. Skeçte 'Ödülü hak etmeyen oyuncu' kategorisinde 'Feri Solmuş' adlı oyuncu ödül aldı.

    Ebru Yücel’in canlandırdığı Feri Solmuş karakteri, kaküllü saçları ve metalik parlak elbise ile ve kürkten oluşan kombiniyle, "Yargı" dizisiyle 2 sene üst üste En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Pınar Deniz’in Altın Kelebek Ödül Töreni’nde giydiği kombine benzetildi.

    Skeç sırasında sunucunun “Hak etmiyorsunuz ama ödülü yine de size veriyoruz” demesi, oyuncunun yeteneğiyle değil sadece güzelliğiyle sektörde yer aldığının vurgulanması, Pınar Deniz’in takipçilerinin tepkisini çekti. Gelen yoğun tepkiler üzerine Feri Solmuş’a hayat veren Ebru Yücel’den “Skeçteki karakter Pınar Deniz değildi ama beni ona benzetmeniz gurur verir” açıklaması geldi.

    Skecinin yazarlarından Atakan Çelik de "Karakter ve ödül tamamen hayal ürünü elbette. Saç ve kostümden benzemiş sanırım. Yazdığımız her satırı ölçüp tartıyoruz. Kimseyi gücendirmek istemeyiz. Bu sebeple yakıştırmaları anlayışla karşılamakla beraber asla ve asla böyle bir durumun olmadığını bilmenizi isterim" ifadelerinin yer aldığı bir açıklama yaptı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top