Hesabım
    Matt Reeves'in Batman Spin-Off Dizisi "Arkham" DC Evreni'nde Geçecek

    James Gunn, "The Batman" yönetmeni Matt Reeves tarafından geliştirilen dizinin yeni DCU'nun bir parçası olacağını açıkladı.

    .

    Matt Reeves'in yönettiği "The Batman", merakla beklenen devam halkası "The Batman: Part II" ve spin-off dizisi "The Penguin", yeni DC Evreni'nin parçası olmasa da Reeves'in geliştirmekte olduğu bir dizi resmen DCU içerisinde yer alacak.

    Reeves'in Batman hikayeleri, DC Studios'un eş başkanları James Gunn ve Peter Safran'ın yarattığı yeni hikaye evrenine dahil değil ve "DC Elseworlds" başlığı altında toplanıyorlar. Bu sayede Robert Pattinson'lı Batman filmleri devam ederken, DC Evreni de "The Brave and the Bold" ile kendi Batman'ini tanıtabilecek.

    Ancak Reeves'in geliştirmekte olduğu "Arkham" dizisi DC Evreni'nin bir parçası olacak. Gunn'a Threads üzerinden, Reeves'in "The Batman 2, Penguin ve Arkham dışında başka bir Batverse projesi üretip üretmediğini" sorduğunda şu yanıtı verdi:

    "Matt şu anda Arkham'ı bir DCU dizisi olarak yapıyor, bu yüzden şimdilik sadece iki tane var… Matt'i bir yönetmen ve yapımcı olarak seviyoruz, bu yüzden hem Batman evreninde hem de DCU'da hikayeler üretecek."

    Gunn daha sonra "Arkham"ın her zaman DCU'da geçmesinin planlandığını ve hiçbir zaman "The Batman" veya "Joker" gibi bir Elseworlds projesi olmadığını ekledi.

    "Peter ve ben aramıza katıldığımızda satın aldığımız ilk satış konuşmalarından biriydi. O zamandan önce geçirdiği değişimleri bilmiyorum."

    Halen geliştirilme aşamasında olan dizinin yönetici yapımcılığını Daniel Pipski ve Adam Kassan'ın üstleneceği söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top