Hesabım
    George Clooney: Matthew Perry "Friends"te Mutlu Değildi

    George Clooney, Matthew Perry'nin hayatına dair üzücü ayrıntılar paylaştı.

    Warner Bros.

    "Friends" yıldızı Matthew Perry'nin 54 yaşında hayatını kaybetmesinden bir ay sonra George Clooney, Perry'nin hayatına dair üzücü detaylar paylaştı.

    Deadline'a verdiği röportajda Perry'i 16 yaşından beri tanıdığını belirten Clonney "Birlikte paddle tenis oynardık... Ve o harika, komik, komik, komik bir çocuktu." dedi.

    Clooney'nin belirttiğine göre, Perry bir sitcomda düzenli bir role sahip olmayı gerçekten çok istiyordu ve bunun onu "dünyadaki en mutlu adam" yapacağına inanıyordu. Ancak 1994'ten 2004'e kadar "Friends" dizisinde Chandler Bing rolünü üstlendikten sonra bile hâlâ tatmin olmuş hissetmiyordu.

    Clooney "Muhtemelen şimdiye kadarki en iyi [dizilerden] birine girdi" dedi ve şöyle devam etti: "Mutlu değildi. Bu ona neşe, mutluluk ya da huzur getirmedi. Ve bunların olup bitmesini izlemek -Warner Brothers'taydık, yan yanaydık- izlemesi zordu çünkü biz içinden neler geçtiğini bilmiyorduk. Sadece mutlu olmadığını biliyorduk."

    O dönemde "ER"da rol alan ve konuk oyuncu olarak "Friends"e katılan Clooney, Perry'nin 2022'de çıkan anı kitabı "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" adlı kitabında anlattığı bağımlılıkla mücadelesinin boyutunun farkında olmadığını da söyledi:

    "Ne yaptığına dair hiçbir fikrim yoktu, günde 12 Vicodin ve konuştuğu onca şey, tüm bu yürek parçalayıcı şeyler. Aynı zamanda başarının, paranın ve tüm bunların size otomatik olarak mutluluk getirmediğini de anlatıyor. Kendinizden ve hayatınızdan mutlu olmanız gerekiyor."

    Perry'nin ölüm nedeninin, anestezik amaçlı kullanılan ketamine bağlı olarak boğulma olduğu yakın zamanda açıklandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top