Hesabım
    Jeremy Renner "Mayor of Kingstown"a Geri Dönüyor

    Geçtiğimiz yılın başında geçirdiği ölümcül kazadan sonra sağlığına kavuşan aktörden güzel haberler var...

    Paramount+

    Jeremy Renner, neredeyse hayatını kaybetmesine neden olan korkunç kazanın ardından kariyerinde büyük bir adım attığını açıkladı: Aktör üçüncü sezonun çekimleri için "Mayor of Kingstown" setine geri dönüyor.

    Renner, 1 Ocak 2023'te, yeğenine bir kar temizleme aracının çarpmasını engellemek için neredeyse ölümcül bir kazaya karıştı. Kar küreme aracı tarafından ezilen Renner künt göğüs travması ve ortopedik yaralanmalarla hastaneye kaldırıldı.

    Renner iyileşmeye devam ederken, CNN Yılbaşı Gecesi özel programında Andy Cohen ve Anderson Cooper ile fizik tedavisi ve yakında çıkacak albümü hakkında konuştu.

    Renner, "Bu yıl kutlayacak çok şeyimiz var" dedi, "Uğruna yaşayacak bu kadar çok şeyim olduğu için çok mutluyum. Kocaman bir ailem var, 10 yaşında bir kızım. Eğer ölseydim birçok insanın hayatını hayal kırıklığına uğratır ve mahvederdim. Uğruna savaşacağım çok şey var. İyileşme aklımdaki tek yönlü bir yol. Hala her gün çok çalışıyorum.”

    Renner'a "Kingstown"ın üçüncü sezonunda çalışmaya geri dönüp dönmeyeceği sorulduğunda, "Oldukça yoğun bir yıl oldu. Sanırım hazırım ve yeterince güçlü olduğumu düşünüyorum. Kelimenin tam anlamıyla bir hafta içinde geri döneceğim." yanıtını verdi.

    Renner geçtiğimiz Nisan ayında Disney+ dizisi “Rennervations”ın dünya prömiyerinde kırmızı halıda bastonla yürüyebilecek kadar iyileşmek için büyük çaba harcadı.

    Prömiyerde ABC News'den Diane Sawyer ile yaptığı röportajda, olayın tam olarak nasıl gerçekleştiğini ayrıntılarıyla anlattı ve yaralanmalarından sonra aksiyon sahneleri için daha fazla dublör kullanmakla bir sorunu olmadığını belirtti ve şunları söyledi:

    "Bunun bir travma olmasını ve olumsuz bir deneyim olmasını reddediyorum. Bunun yeğenimin başına gelmesine izin vermediğim için kendimle gurur duyuyorum. Mağdur olma, hata yapma veya başka herhangi bir şeye ilişkin anlatıyı değiştiriyorum. O hatıranın bu şekilde aklımdan çıkmamasını reddediyorum.”

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top