Hesabım
    Jenna Ortega'dan "Wednesday" 2. Sezon İçin Heyecanlandıran Açıklama

    Netflix'in hit dizisi "Wednesday"in yıldızı, yeni sezon hakkında heyecan uyandıran açıklamalarda bulundu!

    Netflix

    Jenna Ortega, 75. Primetime Emmy ödül töreninin kırmızı halısında gerçekleştirdiği E! röportajında "Wednesday"in merakla beklenen 2. sezonu hakkında bazı ipuçları verdi.

    "Wednesday" 2022 sonbaharında gösterime girmesinin ardından Netflix'in tüm zamanların en çok izlenen orijinal dizilerinden biri haline geldi. Dizinin "ikinci sezonu için bazı senaryolar aldığını" söyleyen Ortega, "Kesinlikle biraz daha korkuya yöneliyoruz." dedi.

    Genç yıldız, Wednesday karakteriyle ilgili en güzel şeyin, karakterin asla tamamen değişmemesi olduğunu belirterek yeni sezonu kısaca şöyle özetledi: "Gerçekten çok iyi espriler var ve bence her şey daha büyük. Çok daha aksiyon dolu. Muhtemelen her bölüm biraz daha film gibi hissettirecek, bu da güzel."

    Netflix, Yeni "Wednesday" ve "Peaky Blinders" Dizileri Geliştiriyor

    Tim Burton'ın yönettiği "Wednesday"in 2. sezon prodüksiyonu geçen yıl Hollywood'daki grevler nedeniyle gecikmişti ancak çekimlere bu yıl bahar aylarında başlanması bekleniyor.

    Jenna Ortega, Emmy Ödül Töreni'ne komedi dizisi kategorisinde en iyi kadın oyuncu adayı olarak katıldı ancak ödülü "Abbott Elementary" ile Quinta Brunson kucakladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top