Hesabım
    "Kübra" Dizi Ekibiyle Konuştuk!

    Yağmur & Durul Taylan, Ahsen Eroğlu, Aslıhan Malbora ve Aytek Şayan ile gerçekleştirdiğimiz röportajımız yayında!

    Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı, Taylan Biraderler imzalı "Kübra" dizisi 18 Ocak'ta Netflix izleyicileriyle buluşacak. Biz de merakla beklenen dizinin yönetmenleri ve oyuncuları ile "Kübra" hakkında konuştuk!

    Beyazperde Genel Yayın Yönetmeni Hande Kara'nın "Kübra" ekibinden Yağmur Taylan, Durul Taylan, Ahsen Eroğlu, Aslıhan Malbora ve Aytek Şayan ile gerçekleştirdiği keyifli röportajı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

    Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan "Kübra", kendi halinde bir genç olan Gökhan’ın, telefonuna gelen gizemli mesajlar sonucunda kendisini hiç beklenmedik olayların içinde bulmasını konu alıyor. Evlenmek için yaşamını yoluna koymaya çalışan Gökhan'ın hayatı, üye olduğu sanal bir uygulamadan, Kübra isimli bir hesaptan gelen "Sen Farklısın!" mesajıyla değişmeye başlar.

    Gökhan başta önemsemediği bu mesajın ne anlama geldiğini ve ona kimsenin bilmediği, beklenmedik olaylar hakkında uyarılar veren Kübra’nın kim olduğunu zamanla anlar ve kendini "karanlık ve aydınlığın savaşı" olarak gördüğü bir savaşın tarafı olarak bulur.

    İzleyicileri sorgulayıcı bir yolculuğa davet eden "Kübra", 18 Ocak’ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top