Hesabım
    "Beef"in 2. Sezonu Olacak mı?

    Steven Yeun ve Ali Wong başrollü dizinin yaratıcısı Le Sung-Jin, 2. sezon ihtimalini değerlendirdi.

    Netflix

    Netflix'in, başrollerini Steven Yeun ve Ali Wong'un üstlendiği "Beef" dizisi, Creative Arts kategorileri de dahil olmak üzere toplam 8 Primetime Emmy Ödülü kazanarak başarısını taçlandırdı. Dizinin bundan sonra nereye gideceği ise tamamen belirsiz.

    Aslında bir mini dizi olarak planlanan "Beef"in yaratıcı Le Sung-Jin, dizinin Emmy galibiyetinden sonra, potansiyel ikinci sezon hakkında konuştu ve topu Netflix'e attı. "Çok fazla yol varmış gibi hissediyorum. Sınırlı kalabilirdi, kesinlikle çok kapalı uçlu bir hikayeydi." diyen Lee Sung-Jin, Netflix'in devam etmek istemesi durumunda bunun bir antoloji dizisine dönüşebileceğini belirtti.

    2023'ün Kasım ayında, Sonny Lee olarak da anılan Lee Sung-Jin'in Netflix ile hem potansiyel film hem de televizyon projelerini kapsayan çok yıllık genel bir anlaşma imzaladığı duyuruldu, bu anlaşma kapsamında "Beef"in ikinci sezonu için çalışmalar da yakında başlayabilir ancak henüz yeni bir sezona yeşil ışık yakılmadı.

    Daha önce, yine bir sınırlı dizi olarak yayınlanan "The White Lotus" için de 10 Emmy ödülünün ardından ikinci sezon kararı çıkmıştı. Dolayısıyla "Beef" için de aynı kararın çıkması şaşırtıcı olmaz. Ancak belki de dizi yaratıcısının önerdiği gibi, bunu her sezonda yenilenen bir antolojisi dizisi olarak ele almak en iyisi olur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top