Hesabım
    "The New Look" Fragman: Christian Dior, Coco Chanel'e Karşı!

    Christian Dior'a Ben Mendelsohn, Coco Chanel'e Juliette Binoche hayat veriyor.

    Apple TV+, Ben Mendelsohn'un Christian Dior, Juliette Binoche'un ise Coco Chanel rolünde oynadığı yeni tarihi drama dizisi "The New Look"un fragmanını yayınladı.

    Todd A. Kessler'in gerçek olaylardan ilham alan dizisi, moda tasarımcılarının ve onların çağdaşlarının, 2. Dünya Savaşı'nda Nazilerin Paris'i işgal ettiği dönemde modern modayı başlatmalarını anlatıyor.

    2024'ün En Çok Beklenen Dizileri

    Christian Dior, çığır açan, ikonik güzelliği ve etkisi ile öne çıkarken, Chanel'in dünyanın en ünlü moda tasarımcısı olma saltanatı tehlikeye giriyor. İç içe geçmiş bu destan, Chanel'den Pierre Balmain'e, Cristóbal Balenciaga'ya ve daha fazlasına kadar Dior'un çağdaşlarının ve rakiplerinin şaşırtıcı hikayelerini anlatıyor ve Christian Dior'un House of Dior işbirliğiyle yarattığı atölyeye, tasarımlara ve kıyafetlere çarpıcı bir bakış sunuyor.

    Mendelsohn ve Binoche'a; Catherine Dior rolünde Maisie Williams, Lucien Lelong rolünde John Malkovich, Elsa Lombardi rolünde Emily Mortimer, Spatz rolünde Claes Bang ve Carmel Snow rolünde Glenn Close eşlik ediyor.

    "The New Look"un ilk üç bölümü 14 Şubat'ta yayınlanacak ve ardından 3 Nisan'a kadar her Çarşamba günü bir bölüm yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top