Hesabım
    Micheal Douglas Liderliğindeki Tarihi Dizi "Franklin"e İlk Bakış!

    Michael Douglas, Apple TV+ dizisinde Benjamin Franklin'e hayat veriyor.

    Apple TV+

    Apple TV+, Michael Douglas liderliğindeki "Franklin" dizisinin ilk görsellerini yayınladı. Amerikan Bağımsızlığının kaderi tehlikedeyken Fransa'ya gizli bir göreve çıkan Benjamin Franklin'e odaklanan dizi, ilk üç bölümüyle 12 Nisan Cuma günü dünya çapında yayınlanacak. Sekiz bölümlük dizinin devam bölümleri ise haftalık olarak gelecek.

    Apple TV+

    Eşsiz zekası, şöhreti ve diplomatik ustalığıyla Franklin'in dizide anlatılan hedefi, Amerika'nın bağımsızlık arayışını desteklemesi için mutlak bir monarşiyi ikna etmektir. Onu İngiliz casusları ve Fransız muhbirleri arasında, 18. yüzyıl sömürge Amerikan tavrındaki siyasi entrikalar labirentinde gezindiğini gösteren dizi, böylece 1778'deki Fransız-Amerikan ittifakının ve 1783'teki İngiltere ile barış anlaşmasını ele alacak.

    Yürütücü yapımcılığını bizzat Michael Douglas'ın üstlendiği dizi, Pulitzer Ödülü sahibi Stacy Schiff'in ünlü kitabı "A Great Improvised: Franklin, France, and the Birth of America"ya dayanıyor ve yalnızca Franklin'in diplomatik zaferlerini vurgulamakla kalmıyor, aynı zamanda bu yolda karşılaştığı kişisel ve politik zorlukları da araştırıyor.

    "Franklin"de Douglas'a Noah Jupe, Thibault de Montalembert, Daniel Mays, Ludivine Sagnier, Eddie Marsan, Assaad Bouab, Jeanne Balibar ve Theodore Pellerin gibi isimlerden oluşan zengin bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

    Kamera arkasında ise, aralarında "John Adams"la tanınan yazar ve yönetici yapımcı Kirk Ellis ve "Boardwalk Empire"la tanınan Howard Korder'ın da bulunduğu, Emmy ve DGA Ödüllü yönetmen Tim Van Patten'ın yönettiği ödüllü yaratıcılardan oluşan bir ekip var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top