Hesabım
    "Avatar: The Last Airbender" İçin Geri Sayım Bitiyor: Son Fragman Yayında!

    Netflix'in merakla beklenen uyarlaması 22 Şubat'ta platformda yerini alacak.

    Netflix'in Nickelodeon'un beğenilen animasyon dizisinden uyarladığı canlı aksiyon "Avatar: The Last Airbender"dan son fragmanı yayınladı. Dizi, yarın (22 Şubat) platformun kütüphanesine eklenecek.

    Nickelodeon çizgi filmi 2005'ten 2008'e kadar sürdü ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesi yarattı. 2010'da M. Night Shyamalan ilk canlı aksiyon uyarlama filmine imza attı ancak film son derece kötü eleştiriler alarak tüm zamanların en kötü uyarlamalarından biri olarak anıldı.

    Netflix uyarlamasının bunu tersine çevirip çeviremeyeceği merakla bekleniyor, ancak hikaye ve karakterlerdeki değişiklikler ve orijinal yaratıcıların "yaratıcı farklılıklar" nedeniyle projede ayrılması uzun zamandır hayranları endişelendiriyor.

    Netflix'in "Avatar: The Last Airbender"da Cinsiyetçiliği Yumuşatması Hayranları Öfkelendirdi!

    "Avatar: The Last Airbender" dört ülkeye bölünmüş ve her biri dört unsurdan birinin etrafında şekillenen bir fantezi dünyasında geçiyor. Ateş Ulusu'nun dünyaya saldırı başlatmasından ve savaş ilan etmesinden bir yüzyıl sonra, dört elementin hepsine hakim olabilen bir Avatar olan Aang adında yeni bir genç Hava Bükücü keşfedilir.

    Dizide; Gordon Cormier (Aang), Kiawentiio (Katara), Ian Ousley (Sokka), Dallas Liu (Zuko), Daniel Dae Kim (Lord Ozai), Paul Sun-Hyung (Uncle Iroh), Elizabeth Yu (Princess Azula) ve Ken Leung (Commander Zhao) rol alıyor.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Amber Midthunder (Princess Yue), Lim Kay Siu (Monk Gyatso), Utkarsh Ambudkar (King Bumi), Momona Tamada (Ty Lee), Thalia Tran (Mai), James Sie (Cabbage Man), Arden Cho (June), Danny Pudi (The Mechanist) ve George Takei (Koh) yer alıyor.

    Dizinin baş yazarlığını Albert Kim, yürütücü yapımcılığını Roseanne Liang, Lindsey Liberatore, Michael Goi ve Dan Lin üstleniyor.

    "Avatar: The Last Airbender" 22 Şubat'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top