Hesabım
    "Beef" 2. Sezonda Anne Hathaway ve Jake Gyllenhaal Oynayabilir!

    Netflix'in ödüllü dizisi "Beef"in ikinci sezonu için çalışmalar başladı.

    New Regency Productions

    2010 yapımı romantik komedi ve dram filmi "Love and Other Drugs"ın başrol oyuncuları Jake Gyllenhaal ve Anne Hathaway, Netflix'teki Emmy ödüllü antoloji dizisi "Beef"in ikinci sezonunda yeniden bir araya gelmek üzere görüşmelerde bulunuyor.

    Haberi duyuran Deadline'a göre hikaye iki rakip çifti konu alacak; Hathaway & Gyllenhall çiftine düşman olan diğer çifti canlandırmak üzere ise yakın zamanda yıldızı parlayan Charles Melton (May December) ve Cailee Spaeny (Priscilla) ile görüşülüyor.

    "Beef"in Steven Yeun ve Ali Wong liderliğindeki ilk sezonu izleyicilerden ve eleştirmenlerden büyük beğeni topladı ve geçtiğimiz birkaç ay içinde Emmy, Critics Choice, Altın Küre ve SAG gibi birden fazla prestijli ödül töreninde sınırlı dizi kategorilerini silip süpürdü.

    Bu haber, Netflix'in ikinci sezona resmen yeşil ışık yakmaya artık hazır olduğunu gösteriyor. Dizinin yaratıcısı Lee Sung Jin, geçtiğimiz ay verdiği röportajda, ikinci sezon olasılığı hakkında konuşmuş ve dizinin aslında tek sezon olarak planlandığını ancak Netflix'in yeni bir sezonla ilgilenip ilgilenmeyeceğini öğrenmek için beklediklerini söylemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top