Hesabım
    "Fallout" Ekibi 2. Sezon Planları Hakkında Konuştu

    Prime Video'nun yeni video oyunu uyarlaması "Fallout" büyük beğeni topladı ancak ikinci sezona resmi onay henüz çıkmadı.

    Prime Video

    Amazon Prime Video'nun 10 Nisan'da yayınlanan video oyunu uyarlaması "Fallout" çok iyi eleştiriler almasına ve tüm sosyal medyada trend olmasına rağmen henüz dizi için resmi bir yenileme emri verilmedi.

    Dizinin Kaliforniya'daki ikinci sezonunun çekimleri için 25 milyon dolarlık vergi kredisi aldığı haberinin ardından, Amazon'un yeni sezonun çalışmalarına başlandığını kısa süre içinde resmen açıklaması bekleniyor.

    THR ile konuşan program yapımcıları Cenevre Roberston-Dworest ve Graham Wagner'e bu sekiz bölümün ardından diziyi gelecekte neler bekleyebilecekleri soruldu.

    Robertson-Dworet, ikinci turda erken geliştirme sürecinin zaten iyi bir şekilde devam ettiğini söylüyor:

    Çok fazla spoiler vermek istemiyoruz ama şu anda potansiyel bir ikinci sezon üzerinde düşünüyoruz. Hayranlar, potansiyel ikinci sezonda neler yapacağımıza dair küçük bir adım olarak finali sabırsızlıkla beklemeli."

    Daha sonra hayranların en sevdiği oyun "Fallout: New Vegas"ın ikinci sezonda bazı unsurların uyarlanıp uyarlanmayacağı sorulduğunda, "Başka bir şey söylemek spoiler olur" dedi.

    1997'de başlayan ve birçok devam filmi çıkaran Bethesday oyunlarından ilham alan serinin arkasında "Westworld" yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy var.

    Başrollderi Ella Purnell, Aaron Moten, Walton Goggins ve Kyle MacLachlan paylaşırken, Moises Arias, Sarita Choudhury, Michael Emerson, Leslie Uggams, Frances Turner, Zach Cherry, Johnny Pemberton, Rodrigo Luzzi, Annabel O'Hagan ve Xelia Mendes-Jones oyuncu kadrosunu tamamlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top