Hesabım
    "The Witcher" 4. Sezondan Liam Hemsworth'e İlk Bakış!

    Rivyalı Geralt rolünü Henry Cavill'den devralan Liam Hemsworth'ü gösteren ilk tanıtım yayınlandı.

    Netflix'in fantastik dizisi "The Witcher"ın şu anda çekimleri devam eden dördüncü sezonundan ilk tanıtım yayınlandı. Böylece başrolü Henry Cavill'den devralan Liam Hemsworth ilk kez Geralt olarak hayranların karşısına çıktı.

    Henry Cavill, dizinin ilk üç sezonunda ana karaktere hayat verdi. Netflix, Ekim 2022'de, Cavill'in 2023 yazında iki bölüm halinde yayınlanan üçüncü sezonun ardından diziden ayrılacağını duyurarak "The Witcher" hayranlarını şaşırttı.

    Cavill'in ayrılışı, Supermen olarak DC Universe'e döneceği haberiyle aynı zamana denk geldi, ancak Warner Bros.'un DC Filmleri için yeni bir planlamaya gitmesiyle Cavill'in Superman olarak geri dönüş planları da iptal oldu.

    Diğer yandan sıkı bir Witcher hayranı olan Cavill'in dizideki yaratıcı kararlar hakkında senaristlerle fikir ayrılıkları da yaşadığı biliniyordu ve çıkma kararında bu durum da etkili olmuş olabilir.

    "Açlık Oyunları" yıldızı Hemsworth, Geralt'a "The Witcher"ın dördüncü ve beşinci sezonunda hayat verecek, ardından dizi final yapacak. Son iki sezon Andrzej Sapkowski'nin kalan üç "Witcher" romanını kapsayacak.

    Anya Chalotra, Freya Allan, Joey Batey, Cassie Clare ve Mahesh Jadu yeni sezonda rollerine geri dönerken, Laurence Fishburne, Sharito Copley, James Purefoy ve Danny Woodburn da kadroya ekleniyor.

    Netflix tarafından kesin bir tarih açıklanmadı ancak "The Witcher" 4. sezonun 2025 yazında yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top