Hesabım
    Marvel'dan "Vision" Dizisi Geliyor: Paul Bettany Geri Dönecek!

    Vision dizisinin başına "Star Trek: Picard"ın baş yapımcısı Terry Matalas getirildi.

    Marvel Studios

    Marvel Studios'tan, Paul Bettany'nin Vision karakterine odaklanan "Vision Quest" adında bir dizi geleceğine ilişkin haberler yaklaşık iki yıl önce ortaya çıkmıştı.

    Aradan geçen uzun zamanın ardından, Vision dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Marvel, "Star Trek: Picard"ın baş yapımcısı Terry Matalas'ı şu anda isimsiz olan ve 2026'da yayınlanması planlanan dizinin başına getirdi. Matalas dizi sorumlusu olarak görev yaparken, Bettany de role geri dönecek.

    Vision dizisinin daha önce bahsi geçen versiyonunun "Avengers West Coast: Vision Quest" çizgi romanından uyarlanacağı konuşuluyordu ve dizi "WandaVision"ın yaratıcısı Jac Schaeffer ile birlikte geliştiriliyordu.

    Schaeffer sonrasında, Eylül ayında prömiyeri yapılacak olan, ayrı bir "WandaVision" yan ürünü olan "Agatha All Along"u yürütmeye yöneldi. Dolayısıyla yeni Vision projesi, daha önce geliştirilen dizinin devamı mı yoksa sıfırdan mı başlandı kesin olarak bilinmiyor.

    Vision, 2018'deki "Avengers: Infinity War"da Thanos'un elinde öldükten sonra, 2021'deki "WandaVision"da iki kez geri döndü: Önce, sevgilisi Wanda Maximoff'un (Elizabeth Olsen) kederden güç alan büyüsüyle hayali olarak; daha sonra beyaz bir görünüme ve geçmiş yaşamına dair sıfır anıya sahip, yeniden inşa edilmiş, sağlam bir android olarak.

    "WandaVision" finalinde iki Vision savaştığında, Wanda'nın Vision'ı, beyaz Vision'ın anılarını geri getirdi ve ardından Wanda, Vision'ın varoluştan silinmesine izin verdi. Yeni dizi muhtemelen bu olaylardan sonra gerçekleşecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top