Hesabım
    Rashida Jones ve David Oyelowo, Apple Dizisi "Wool"da Buluşuyor

    Wool dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor.

    Rebecca Ferguson ve Tim Robbins'in başrolünde yer alacağı bilim kurgu dizisi Wool'un oyuncu kadrosuna iki yeni isim eklendi. Resmi açıklamalara göre Apple TV+'ta yayınlanacak olan Wool'a Rashida Jones ve David Oyelowo katıldı.

    Wool dizisi, Hugh Howey'in distopya temalı Silo kitap serisinden uyarlanarak ekranlara aktarılacak. Bilindiği üzere Wool, yıllardır hayata geçirilmeye çalışılıyor. 20th Century Fox'un hala var olduğu dönemlerde Ridley Scott ve Steve Zaillian'ın ekibin başında olmasıyla birlikte bir film için harekete geçilmesine karar verilmişti. Ardından The Walking Dead yazarı LaToya Morgan'ın senaryoyu uyarlaması düşünülmüştü. AMC, o dönemden bugüne yapımcı olarak projede yer alıyor.

    Graham Yost, Wool'un showrunner'ı ve yazarı olacak. Wool, Silo'nun sakinlerini konu ediniyor. Silo, Dünya'nın toksik maddelerle bezenmiş atmosferinden insanları korumak için kurulmuş bir yeraltı yaşam alanıdır. Rebecca Ferguson'ın canlandıracağı Juliette, çalışkan bir mühendistir. Oyelowo, Silo'nun sakinlerini korumak amacıyla düzeni sağlamaya çalışan şerifi Holston olacak. Rashida Jones, Holston'ın IT deparmanı üyesi eşi Allison olarak karşımıza çıkacak. IT ekibinin başında ise Tim Robbins'in canlandıracağı karakter bulunacak.

    The Imitation Game'de imzası bulunan Morten Tyldum, Wool'un yönetmenliğini üstlenecek. Tyldum'ın aynı zamanda bir diğer Apple dizi Defending Jacob'ı yönettiği biliniyor. Wool'un prodüksiyonuna ne zaman başlanacağı ya da ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top