Hesabım
    Netflix Hayran Etkinliği TUDUM'ın Programı Açıklandı

    TUDUM'da hayranları neler bekliyor?

    Netflix, dünya çapında heyecan yaratmayı başarmaya devam ediyor. Dünya devi streaming platformları arasında başı çeken Netflix, bir hayran etkinliğiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. TUDUM: Hayranlara Yönelik Küresel Netflix Etkinliği adını alan TUDUM'ın programı resmi olarak açıklandı.

    TUDUM, 25 Eylül tarihinde hayranlarla buluşacak. Açıklamalara göre TUDUM'ın ilk saatinde komedyen Lilly Singh'in sunumuyla start verilecek. Bu sırada Red Notice'ten bir klip, Bridgerton ve Ozark'tan yeni detaylar, Stranger Things'den ise bir sürpriz göreceğiz. TUDUM'ın ikinci saatinde sunucular Stranger Things yıldızları Finn Wolfhard ve Caleb McLaughlin olacak. İkinci saatte The Sandman, Vikings: Valhalla ve Cobra Kai hakkında yepyeni bilgiler öğreneceğiz.

    Chris Hemsworth'ün başrolünde yer aldığı devam filmi Extraction 2'nin ilk tanıtımı, TUDUM'ın ikinci saatinde izleyici karşısında olacak. Cowboy Bebop'ın açılış müziği ile heyecan dinamik tutulacak. Charlize Theron, Regina King, Zazie Beetz gibi yıldız oyuncular panelde yer alacak. Emily in Paris'in 2. sezon tanıtım videosu yayınlanacak ve The Crown'ın yeni kraliçesini karşılayacağız. Yıldız oyuncularla dolu Don’t Look Up'tan klip izleyeceğiz. Hırsızlar Ordusu'nun ilk fragmanını, The Witcher 2. sezonundan daha önce görmediğimiz detayları göreceğiz.

    Online etkinlik TUDUM, 25 Eylül'de Amerika Pasifik saatiyle 09.00'da başlayacak. Türkiye saatiyle 15.00'de izlemeye başlamış olacağız. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top