Hesabım
    Emily in Paris'in İkinci Sezon Prömiyer Tarihi Açıklandı

    Emil in Paris, yıl sonunda ekranlara geri dönecek!

    Emily in Paris,bir yıl aradan sonra Netflix'e geri dönüş yapacak. Cumartesi günkü Tudum etkinliği sırasında Netflix, Emmy adayı komedinin 22 Aralık'ta geri döneceğini açıkladı. Başlangıçta Paramount'un sahip olduğu ve daha sonra yayıncıya taşınan romantik komedi, geçtiğimiz kasım ayında ikinci sezon onayı almıştı. Prömiyer tarihi duyurusunun yanı sıra, platform yeni sezona ilk bakış sağlayan bir teaser yayınladı.

    Emily in Paris'te, Chicago'dan yirmili yaşlarında hırslı bir pazarlama yöneticisi olan Emily (Lilly Collins), şirketi bir Fransız lüks pazarlama şirketini satın aldığında beklenmedik bir şekilde, Paris'te hayalindeki işi bulur ve kendisi sosyal medya stratejisini yenilemekle görevlendirilir. Emily'nin Paris'teki yeni hayatı, iş arkadaşlarını kazanmaya çalışırken baş döndürücü maceralar ve şaşırtıcı zorluklarla doludur. Bunların arasında arkadaşlar ve yeni aşklarda gezinmek de vardır.

    Darren Star'dan gelen dizide ayrıca; Ashley Park, Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat ve Bruno Gouery de yer alıyor. Kate WalshWilliam Abadie ve Arnaud Viard ilk sezondaki rollerini tekrar ediyor. Yarım saatlik dizi, Darren Star (Younger, Sex and the City) tarafından yaratıldı, yazıldı ve yönetici yapımcılığını yine Star tarafından üstlenildi. Andrew Fleming'le birlikte Jax Media'dan Tony Hernandez ve Lilly Burns da yapımcılık yapıyor. MTV Studios tarafından prodüksiyonu gerçekleşen dizi, Paris'te ve Fransa genelinde çekildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top