Hesabım
    Pedro Pascal ve Bella Ramsey'li "The Last of Us"tan İlk Görsel!

    HBO yapımı The Last of Us'tan ilk görsel paylaşıldı.

    Craig Mazin'in yaratıcısı olduğu The Last of Us'tan ilk görsel resmi olarak paylaşıldı. Pedro Pascal ve Bella Ramsey'nin başrolünde yer aldığı dizi, Naughty Dogs'un dünyaca ünlü oyunundan uyarlandı. Pilot bölüm çekimlerinin tamamlandığı ve diğer bölümlerinin çekimlerine devam edildiği bilinenler arasında yer alıyor.

    Kantemir Balagov'un pilot bölümünü çektiği The Last of Us dizisinden yepyeni bir görsel yayınlandı. Görselde Ellie ve Joel'ı bir arada görüyoruz. Çekimleri Kanada sınırlarında devam eden The Last of Us, distopik bir dünyayı gözler önüne serecek.

    Oyunda hayatta tek başına kalan Joel ve 14 yaşında bir kız olan Ellie'nin hikayesi konu ediniliyor. Ellie, tüm insanlığı yok eden salgının tek çaresidir ve Joel, Ellie'yi sağ salim bilim insanlarına teslim etmelidir. Ama bilim insanlarının elinde Ellie'nin sağ kalıp kalmayacağı belli değildir. Joel, insanlığı kurtarmaktansa Ellie'yi kurtarmayı tercih edecektir.

    The Last of Us'ın başrolünde Joel rolüyle The Mandalorian'ın yıldızı Pedro Pascal ve Ellie rolüyle Game of Thrones'taki performansıyla akıllara kazınan Bella Ramsey yer alacak. Gabriel Luna Joel'in genç kardeşi Tommy'ye, Nico Parker ise Joel'in kızı Sarah'ya, Merle Dandridge Fireflies'ın lideri Marlene'e hayat verecek. Anna Torv'u ise Tess olarak izleyeceğiz.

    The Last of Us'ın HBO Max yayın tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top