Hesabım
    Netflix, TUDUM'da En Çok İlgi Çeken Yapımlarını Açıkladı

    TUDUM'da dikkatleri en çok hangi dizi ve filmler çekti?

    Netflix'in hayran etkinliği TUDUM'dan yeni ayrıntılar resmi olarak paylaşıldı. Netflix, etkinlik süresince sosyal medya üzerinden en çok konuşulan dizi ve filmlerini açıkladı. Aralarında şaşırtıcı bir yapımın olmadığı görüldü. En popüler ve en çok beklenen Netflix yapımları, TUDUM boyunca sosyal medyanın konusu oldu.

    Açıklamalara göre 25 Eylül tarihinde TUDUM hayran etkinliği düzenlenirken sosyal medyada ses getiren yapımlar şunlar oldu: Stranger Things, Rebelde, Extraction 2, Don’t Look Up, Red Notice, The Witcher, Cobra Kai, Ozark, Cowboy BebopArcane ve Bridgerton. TUDUM, dünya trend topic listesinde 2. sırada yer aldı. Birkaç saat boyunca 20'nin üzerinde ülkede trend topic listesine girdiği görüldü.

    Netflix, TUDUM'ın sona ermesinin ardından etkinlik süresince yayınlanan fragmanlar, teaserlar, görseller ve diğer haberlerin 15 dakika içerisinde 300 milyon kez görüntülendiğini ifade etti. Toplamda ise 184 ülkede 695 milyon izleme, 3.3 milyar görüntüleme elde edildi.

    Netflix, TUDUM sırasında Enola Holmes 2, Murder Mystery, Inside Job, The Crown, Emily In Paris, Vikings: Valhalla, The Sandman gibi yapımlardan yeni detaylar açıkladı. Önümüzdeki dönemlerde tüm bu dizi ve filmler platformdaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top