Hesabım
    Barbra Streisand, Kara Para Aşk İzliyormuş!

    Barbra Streisand ve James Brolin, sabaha kadar Kara Para Aşk dizisini izliyormuş.

    Funny Girl, The Mirror Has Two Faces, A Star Is Born, The Way We Were gibi birbirinden önemli Hollywood yapımlarının yıldızı olan Barbra Streisand, geçtiğimiz gün hikayesinden bir Türk dizisini paylaştı. Instagram hikayesinde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolünde bulunduğu Kara Para Aşk dizisi yer alıyordu. Oyuncu, eşi James Brolin ile birlikte sabah 4'e kadar Kara Para Aşk'ı izlediğinden bahsetti.

    Barbra Streisand, "Jim ve ben, bu harika Türk dizisi Kara Para Aşk'ı her gece 4'e kadar Netflix üzerinden izliyoruz. İki güzel başrol harikalar. Tıpkı kadronun geri kalanı gibi. Seni o kadar iyi yakalıyor ki izlemeyi kesemiyorsun." sözleriyle Kara Para Aşk'ı anlattı. Barbra Streisand bir dönem Hollywood ve Broadway'in en ünlülerindendi. Klasikler arasında yer alan filmleri, nesilden nesle aktarılmaya devam ediyor. Ancak oyuncuyu son olarak The Guilt Trip, Little Fockers gibi standart komedi yapımlarında gördük.

    Kara Para Aşk'ın konusu ise şöyle: Birbirlerine yabancı olsalar da, sevdiklerini kaybedince aynı kaderi paylaşmak zorunda kalan iki insanın öyküsünü anlatan Kara Para Aşk, Çok sevdiği nişanlısını bir cinayete kurban veren Ömer ile mükemmel sandığı babasının aslında karapara aklayan bir mafya olduğunu öğrenen Elif'in yollarının kesişme hikayesini anlatıyor.

    Kara Para Aşk, ATV'de yayınlanmıştı. Dram ve romantizmi birleştiren dizi sayesinde, Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Engin Akyürek aday gösterilmişti. Ayrıca Seoul Uluslararası Drama Ödülleri'nde de ödüle layık görülmüştü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top