Hesabım
    Robert Carlyle, Trainspotting Dizisi "Blade Artist"te Begbie Olacak!

    Robert Carlyle, Begbie olarak ekranlara gelecek.

    1996 yapımı Trainspotting filminin etkisi hala devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Trainspotting 2 filmiyle karakterlerin günümüzdeki hallerini ziyaret etmiştik. Şimdi ise Begbie karakterinin hikayesini anlatan The Blade Artist dizisi için hazırlık yapılıyor. Açıklamalara göre Begbie'yi canlandıran Robert Carlyle, ekibe katıldı.

    The Blade Artist, Trainspotting'in yazarı Irvine Welsh'in 2016 yılında kaleme aldığı The Blade Artist isimli kitaptan uyarlanıyor. Kitapta Begbie başkarakter olarak ele alınıyor. Gerçek adı Jim olan Begbie, Los Angeles'a taşınır. Bir sanatçı olur, evlenir ve iki kızı olur. Ama hiç gönüllü olmadığı konular onu bir şekilde İskoçya'ya geri götürür. Bu nedenle yaşamında sahip olduğu denge yeniden alt üst olmaya doğru gider. 

    Robert Carlyle, 2017 yapımı Trainspotting 2'de de karşımıza Begbie olarak çıkmıştı. O dönemde oyuncu, bu dünyaya olan ilgisini belirtici açıklamalarda bulunmuştu. 1996 yapımı, Danny Boyle yönetmenliğindeki orijinal film ise Oscar'a aday gösterilmişti.

    Trainspotting'in yıldızları Ewan McGregor, Ewen Bremner, Kevin McKidd, Jonny Lee Miller ya da Kelly Macdonald'ın The Blade Artist'te rol alıp almayacağı şimdilik bilinmiyor. The Blade Artist 6 bölümden oluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top