Hesabım
    Animasyon Dizi Blade Runner: Black Lotus Fragmanı Yayınlandı!

    Blade Runner: Black Lotus, yetişkin animasyonu olarak karşımıza çıkmaya hazır.

    Dev seslendirme kadrosuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Blade Runner: Black Lotus'tan yepyeni bir fragman yayınlandı. Blade Runner: Black Lotus fragmanı New York Comic Con kapsamında düzenlenen online panelde yayınlandı. Fragman ile birlikte 2032 yılının Los Angeles'ına gidiyoruz.

    Orijinal Blade Runner, Ridley Scott'ın 1982 yılında çektiği film ile birlikte izleyicilerle tanışmıştı. Ryan Gosling başrollü Blade Runner 2049 filmi ise 2017 yılında, başarıları sayesinde parmakla gösterilen yönetmenlerden Denis Villeneuve tarafından hayata geçirilmişti. Şimdi ise Blade Runner: Black Lotus animasyon dizisi izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizi, yetişkinlere yönelik bir animasyon olacak.

    Blade Runner: Black Lotus'ta başkahramanımız Elle olacak. Elle, kabuslarının her gün daha kötüye gittiğini fark eder. Fragmanda bir ses, yapay insanlar olan Replicants'ın yaratımından ve dünyadaki amaçlarından bahsediyor. Bir adamın otobüste öldürüldüğüne tanıklık ediyoruz, suçlu ise Elle olarak görülüyor. Elle, fragmanın sonunda 'onların hepsini' öldürme kararı alıyor.

    Jessica Henwick, Elle karakterine sesiyle hayat veriyor. Josh Duhamel bir Blade Runner olan Marlowe'u; Will Yun Lee bir hurdalık sahibi Joseph'i; Samira Wiley bir Los Angeles Polis Departmanı çalışanı olan Alani Davis'i; Brian Cox, Wallace Corp'un CEO'su Niander Wallace Sr.'ı; Wes Bentley ise onun bilim insanı oğlunu seslendiriyor. Ayrıca Blade Runner: Black Lotus'un seslendirme kadrosunda Peyton List, Stephen Root, Barkhad Abdi, Gregg Henry, Henry Czerny ve Jason Spisak yer alıyor.

    13 bölümden oluşacak olan dizi, ilk 2 bölümüyle Adult Swim üzerinden 13 Kasım tarihinde izlenebilecek. Ardından bölümler haftalık olarak yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top