Hesabım
    Aybüke Pusat ve Taner Ölmez, Alef 2. Sezona Katıldı

    Alef 2. sezon hazırlıkları başladı.

    Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde yer aldığı Alef dizisine 2. sezon geliyor. Yeni açıklamalara göre 2. sezonda yıldız oyuncular Aybüke Pusat ve Taner Ölmez'i başrolde izleyeceğiz. BluTV'de yayınlanan dizinin yeni sezonu için çalışmalara başlandı.

    Ödüllü yönetmen Emin Alper'in yönettiği Alef dizisi 2. sezonu ile yoluna devam edecek. Duyuruya göre son olarak 50 m2 dizisi ile karşımıza çıkan yetenekli oyuncu Aybüke Pusat ile Mucize Doktor sayesinde televizyon dünyasını kasıp kavuran Taner Ölmez, Alef 2. sezonun başrolü olacak. Söylenenlere göre dizinin okuma provaları başladı.

    Alef'in ilk sezonunun konusu ise şöyleydi: Hırslı bir dedektif olan Kemal ile tecrübeli ortağı Settar, İstanbul Boğazı'nda bulunan bir ceseti araştırmakla görevlendirilir. Kemal ile Settar, ceset ile ilgilenirken, ardı ardına cinayetler ortaya çıkmaya başlar. İşlenen bu gizemli cinayetleri çözmeye çalışan Kemal ve Settar'a, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar da yardım eder. Ekip, işlenen gizemli cinayetlerle ilgli araştırmalarını ilerlettikçe yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesinin açığa çıkmasını sağlar.

    İlk sezonda Kenan İmirzalıoğlu'na Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen eşlik ediyordu. Dizi, yurt dışındaki önemli mecraların hazırladığı yılın en iyi dizilerini içeren listelerde kendine yer bulmuştu. Alef 2. sezonun ne zaman izleyici karşısına çıkacağı henüz bilinmiyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top