Hesabım
    Narcos'un 3. Sezonundan Fragman!

    Narcos: Mexico, Netflix'e dönüş yapıyor!

    Netflix'in popüler dizisi Narcos'un Guadalajara kartelini odağına alan devam sezonu Narcos: Mexico'dan yepyeni bir fragman paylaşıldı. Diego Luna'nın canlandırdığı Angel Felix'in tutuklanmasının ardından yeni karteller gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Yeni sezon da boş kalan koltuğun doldurulma savaşını anlatacak.

    Wagner Moura ve Pedro Pascal başrollü, Pablo Escobar'ın hikayesini anlatan Narcos dizisi, 2015 yılında büyük bir hayran kitlesi yaratmıştı. Ardından Escobar ile ilgili belgeseller ve filmler çekilmeye başlanmıştı. Ardından Narcos: Mexico dizisi yayın hayatına başladı. Netflix üzerinden izleyici karşısına geçen Narcos Mexico'nun yeni sezonundan yepyeni bir fragman paylaşıldı. Dizi, 5 Kasım tarihinde prömiyerini yapacak.

    Dizinin konusu ise şöyle: Narcos: Mexico, Meksika’da süregelen uyuşturucu savaşlarının kökenlerine iniyor; uyuşturucu kartellerinin yükselişini konu ediniyor. Meksika’daki uyuşturucu savaşının başlangıcına odaklanılan dizide, Félix Gallardo, 1980’lerde Guadalajara kartelinin yükselişine tanık olur ve benzer bir imparatorluğu inşa etmek üzere insan tacirlerini aynı çatı altında toplar. DEA ajanı Kiki Camarena ise yeni görevi gereği ailesiyle birlikte Kaliforniya'dan Guadalajara'ya taşınır. Kiki, Félix ile ilgili istihbarat toplamaya başlayınca, uyuşturucu ticaretine karşı yıllarca sürecek bir savaşı başlatmış olur. 

    Diego Luna, Narcos'un 3. sezonunda yer almayacak. Ama Scoot McNairy, José María Yázpik, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda ve Gorka Lasaosa yeniden dizide görülecek. Ayrıca Victor Tapia olarak Luis Gerardo Méndez'i izleyeceğiz. Alberto Guerra, uyuşturucu satıcısı Ismael “El Mayo” Zambada; Luisa Rubino ise gazeteci Andrea Nuñez'i canlandıracak.

    Narcos: Mexico, 5 Kasım'da yeni bölümleriyle Netflix'te olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top