Hesabım
    Candy'nin Betty Gore'u Melanie Lynskey Olacak

    Hulu dizisi Candy'nin kadrosuna Jessica Biel'dan sonra yeni bir isim eklendi.

    Gerçek olaylardan alıntılanarak diziye aktarılacak olan Candy'nin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Açıklamalara göre dizinin başrolünde yer alacak olan Jessica Biel'a Melanie Lynskey eşlik edecek. Biel, Candy Montgomery'ye hayat verecekken Melanie Lynskey, Candy'nin baltayla katlettiği Betty Gore'u canlandıracak.

    Elisabeth Moss'un Hulu dizisi Candy'nin başrolünden ayrılma kararı alması üzerine dizinin oyuncu kadrosu yeniden şekilleniyor. 1980 yılında yaşanan canice olay, bu yıl yapımcıların fazlasıyla ilgisini çekiyor. Ayrıca Betty Gore'un bir 13. Cuma günü katledilmesi de dikkatleri çeken bir olay olarak yerini alıyor. Betty'yi canlandıracak olan isim Melanie Lynskey'i Mrs. America, Castle Rock gibi yapımlardan tanıyoruz.

    Candy, Amerikan tarihinde önemli yere sahip olan Betty Gore'un ölümünün sorumlusu olan Candy Montgomery'nin hikayesini konu ediyor. Bir kilisenin üyeleri arasında bulunan Candy Montgomery, sevgi dolu bir ortamda kocasıyla birlikte yaşar. Banliyölerde hayatını sürdüren kadın, kiliseye gelen arkadaşı Betty Gore'u bir baltayla saldırarak öldürür. Candy ve Betty'nin kocası Allan'ın arasında bir ilişkinin başlaması ve Betty'nin bunu fark etmesi, olayların gelişmesine neden olacaktır.

    Robin Veith, Nick Antosca ile birlikte Candy'nin yaratıcısı olarak yerini alıyor. Michael Uppendahl, Candy'nin pilot bölümünü yönetiyor. Henüz dizide Candy Montgomery'nin kocasını ya da Betty Gore'un kocasını kimin canlandıracağı açıklanmadı. Candy dizisi Hulu bünyesinde izleyici karşısına geçecek. Ayrıca HBO Max de bir Candy Montgomery dizisi için sipariş verdi. O dizide ise başrolü Elizabeth Olsen ve Lily Rabe üstlenecek.

    Candy'nin ne zaman çekileceği ve izleyici karşısına çıkacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top