Hesabım
    The Mandalorian 3. Sezon Prodüksiyonu Başladı!

    Carl Weathers, The Mandalorian'ın prodüksiyonuna başlandığını açıkladı.

    Jon Favreau'nun yaratıcısı olduğu The Mandalorian, son zamanların en sevilen Star Wars yapımı olarak karşımıza çıkmaya devam edecek. Resmi açıklamalara göre The Mandalorian 3. sezonun prodüksiyonuna başlandı. Emmy adaylığı bulunan oyuncu Carl Weathers, Twitter üzerinden duyuruyu paylaştı.

    Carl Weathers, The Mandalorian dizisinde Greef Karga'yı canlandırmaya devam edecek. Oyuncu, yayınladığı tweet'te, The Mandalorian 3. sezon hakkında şu sözleri sarf etti: "Mandalorian 3. sezon prodüksiyonu yarın başlıyor. Greef Karga Disney+'a dönüyor. #BePeace"

    Yıldız oyuncu Pedro Pascal ve Carl Weathers, The Mandalorian'ın 3. sezonunda bir kez daha karşımıza çıkacakken, Gina Carano ile Disney'in yollarının ayrıldığı biliniyor. Carano'nun siyasi düşünceleri, insanları ırklarına göre ayırması ve aşağılaması gibi nedenlerle Disney, oyuncu ile yollarını ayırma kararı almıştı. Giancarlo Esposito'nun canlandırdığı kötü kahramanımız Moff Gideon'un ise ölümüne tanıklık etmiştik.

    The Mandalorian dizisinin 2. sezon son bölümü tüm dünyayı şaşkına çevirmişti. Luke Skywalker'ın bir Jedi olarak, genç haliyle diziye gelmesi ve Grogu'yu eğitmen üzere götürmesi olay yaratmıştı. Mark Hamill'e teknolojik çözümlerle yapılan müdahale, oyuncunun The Return of The Jedi'daki görünümüne kavuşmasını sağlamıştı. Her ne kadar tamamen gerçek bir görüntüye kavuşamasa da, The Mandalorian sayesinde Star Wars hayranları nostaljiyi derinlerde hissetmişti.

    Dizide bir tarikatta yetişen bir adamın hikayesi anlatılıyor. Kelle avcısı olarak hayatını sürdüren ve etik bir kaygısı olmayan The Mandalorian'ın yolu bir gün bebek Grogu ile kesişir. Grogu uğruna kötülere karşı çıkmaya başlayan Mandalorian, sonunda Grogu'yu Luke Skywalker'a teslim etmişti.

    The Mandalorian'ın ilk 2 sezonu Disney+ üzerinden izlenebiliyor. Ayrıca yakında Obi Wan Kenobi, Casian Andor ve Ahsoka Tano dizileri izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top