Hesabım
    Candy Montgomery Biyografik Dizisi "Love & Death"den İlk Görseller!

    Elizabeth Olsen, Candy Montgomery oldu.

    1980'li yıllara damgasını vuran Candy Montgomery'nin hikayesi dizi oldu. HBO Max kanalında yayınlanacak olan Love & Death dizisinden yeni görseller paylaşıldı. Dizinin yıldızı ise Elizabeth Olsen olacak. Görsellerden birinde Olsen'ı kilise korosunda görüyoruz.

    Candy Montgomery'nin Betty Gore'u katletme hikayesi bu yılın popüler konularından biri olacak gibi görünüyor. HBO Max, Love & Death dizisini hayata geçirirken bu sırada Hulu, Candy dizisi için hazırlıklara başladı. Love & Death'te Amerikan tarihinde önemli yere sahip olan Betty Gore'un ölümünün sorumlusu olan Candy Montgomery'nin hikayesi anlatılacak. Bir kilisenin üyeleri arasında bulunan Candy Montgomery, sevgi dolu bir ortamda kocasıyla birlikte yaşar. Banliyölerde hayatını sürdüren kadın, kiliseye gelen arkadaşı Betty Gore'u bir baltayla saldırarak öldürür. Candy ve Betty'nin kocası Allan'ın arasında bir ilişkinin başlaması ve Betty'nin bunu fark etmesi, olayların gelişmesine neden olacaktır.

    Love & Death'in yıldızları arasında WandaVision'ın yıldızı Elizabeth Olsen'ın yanı sıra Lily RabeJesse Plemons ve Patrick Fugit yer alıyor. Fugit, Candy'nin kocası Pat'i canlandıracak. Lily Rabe'i Betty Gore olarak izleyeceğiz. Betty'nin kocası Allan'a ise Jesse Plemons hayat verecek. Love & Death'in yardımcı oyuncuları arasında Krysten Ritter, Keir Gilchrist, Elizabeth Marvel ve Tom Pelphrey bulunuyor.

    David E. Kelley, Love & Death'in yazarı ve yürütücü yapımcısı olarak görev üstleniyor. Nicole Kidman ve Per Saari yapımcılar arasında yer alıyor. Love & Death, Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs kitabından uyarlandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top