Hesabım
    Jesse Plemons
    Görev Oyuncu , Yapımcı
    Gerçek adı:

    Jesse Lon Plemons

    Uyruk
    Amerikalı
    Doğum tarihi 2 Nisan 1988
    Yaş
    35
    23
    yıllık kariyer
    55
    film ve dizi
    İç Savaş Altyazılı Fragman

    Filmografi

    İç Savaş
    İç Savaş
    19 Nisan 2024
    Dolunay Katilleri
    Dolunay Katilleri
    20 Ekim 2023
    Love & Death
    Love & Death
    27 Nisan 2023
    Düşeş
    Düşeş
    18 Mart 2022
    Boynuzlar
    Boynuzlar
    29 Ekim 2021
    Jungle Cruise
    Jungle Cruise
    30 Temmuz 2021
    The Power of the Dog
    The Power of the Dog
    1 Aralık 2021

    Fotoğraflar

    Haber

    "Civil War" İlk Fragman: Amerika Birleşik Devletleri Parçalanıyor!
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    14 Aralık 2023 Perşembe
    Martin Scorsese'nin Yeni Filmi "Dolunay Katilleri"nden Kamera Arkası Videosu Yayınlandı
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Başrollerini Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ve Lily Gladstone'un paylaştığı "Dolunay Katilleri" 20 Ekim'de sinemalarda!
    5 Ekim 2023 Perşembe
    Martin Scorsese İmzalı "Dolunay Katilleri"nin Son Fragmanı Yayınlandı
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    Robert De Niro, Leoardo DiCaprio, Lily Gladstone, Jesse Plemons gibi isimleri bir araya getiren film 20 Ekim'de sinemalarda!
    14 Eylül 2023 Perşembe
    Yorumlar
    Back to Top