Hesabım
    ‘Titans’, HBO Max'ten Dördüncü Sezon Onayı Aldı

    DC Fandome etkinliğinden bir müjde daha geldi

    HBO Max, DC FanDome etkinliğinde bir müjdeli haber daha verdi ve Titans'a dördüncü sezon onayı verdiğini duyurdu. “Titans”ın üçüncü sezon finali 21 Ekim'de yayınlanacak. Dizi, DC Evreni'nden genç kahramanları, yaşlandıkça ve ait oldukları yeri buldukça takip ediyor. Üçüncü sezonda koşullar, kahramanlarımızı eski arkadaşlarıyla tekrar bir araya geldikleri ve yeni tehditlerle yüz yüze oldukları Gotham City'ye çekiyor.

    Dizide, Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan Croft, Ryan Potter, Conor Leslie, Curran Walters ve Joshua Orpin'in yanı sıra Alan Ritchson, Minka KellyDamaris Lewis ve Savannah Welch rol alıyor. Titans, Akiva Goldsman, Geoff Johns ve Greg Berlanti tarafından geliştirildi. Üçü de dizinin baş yapımcısı Greg Walker'ın yanı sıra Sarah Schechter ve Richard Hatem ile birlikte baş yapımcı olarak görev yapıyor. Dizinin yapımcılığını Weed Road Pictures ve Berlanti Productions, Warner Bros. Television'la birlikte yapıyor.

    "Titans", FanDome'dan yeni sezon yenileme hakkı kazanan son DC dizisi oldu. Daha önce, DC canlı aksiyon dizisi “Doom Patrol”ün de dördüncü sezon için seçildiği duyurulmuştu. Her iki dizi de HBO Max'e geçmeden önce DC Universe'te çıkış yapmıştı. Eleştirmenlerce beğenilen yetişkin animasyon dizisi “Harley Quinn” de aynı şekilde DC Universe sonrası geçiş yaptı ve bu gösterinin üçüncü sezonunun 2022'de yayınlanması bekleniyor. Berlanti'den gelen “Green Lantern” dizisi ve J.J. Abrams liderliğindeki Justice Legue Dark dizileri de geliştirme aşamasında.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top