Hesabım
    Daredevil ve Punisher, Marvel Sinematik Evreni'ne Taşınamıyor

    Marvel, bazı karakterlerin televizyon dünyasında kalmasını istiyor.

    Marvel Evreni'ne dahil olan, ancak hikayeleri yarıda kesilen Daredevil ve Punisher karakterleri ile ilgili yeni bir bilgi öğrenildi. Paul Terry ve Tara Bennett'in kaleme aldığı The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe kitabında yazanlara göre, Marvel Entertainment bu karakterlerin sinematik evrene taşınmasının önünde engel olarak duruyor.

    Marvel Entertainment'ın, Kevin Feige başkanlığındaki Marvel Stüdyoları'nın bazı karakterleri sinematik evrene aktarmasını engellediği ortaya çıktı. Netflix'te yayınlanan Daredevil ve The Punisher dizileri, bu karakterleri içeriyor. Uzun süredir Netflix, bu karakterlerin başka bir yerde kullanılmasını engelliyordu. Ancak yasal süre Daredevil için dolmuş ve hayranların heyecanlanmasına neden olmuştu. Öğrenilenlere göre iki dizinin karakterleri de Marvel filmlerine geçiş yapamıyor.

    Kitaba göre Marvel Entertainment, dizi karakterlerinin dizide kalmaya devam etmesini istiyor. Bu durumda Spider-Man: No Way Home filminde Charlie Cox'un görüldüğüne dair dedikodular yalanlanmış oldu.

    2019 yılında Marvel, televizyon departmanını kapatmıştı. Bu durumda dizi tarafı Marvel Stüdyoları'na emanet edilmişti. Marvel Stüdyoları, tüm dizileri Disney+ için yapmaya başladı. WandaVisionThe Falcon and the Winter Soldier ve Loki dizileri, bu kapsamda üretildi. Loki'nin 2. sezonu ile devam edeceği biliniyor. Bu sırada Hawkeye, Moon Knight, Ms. Marvel gibi yapımlar belirli zaman aralıklarıyla yayın hayatına başlayacak. Sırada ise 24 Kasım'da yayınlanacak olan Hawkeye bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top