Hesabım
    Sevilen Oyuncu Kemal Kuruçay, Vefat Etti

    Seksenler dizisinin sevilen oyuncusu Kemal Kuruçay'dan kötü haber geldi.

    Yıllardır televizyon ekranlarında izlediğimiz ve ailemizin bir parçası haline gelen oyuncu Kemal Kuruçay'ın hayatını kaybettiği duyuruldu. Son olarak Seksenler dizisinde izlediğimiz Kemal Kuruçay'ın ölüm nedeninin ise kalp krizi olduğu açıklandı.

    Açıklamalara göre Kemal Kuruçay, Seksenler dizi setinde devam eden çekimler sırasında fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen oyuncuya hastanede müdahale edilse de, kurtarılamadığı resmiyet kazandı. Kötü haberi, Nedim Saban sosyal medya üzerinden duyurdu. Tiyatrocu Nedim Saban, paylaşımında şu sözlere yer verdi: "Çok yetenekli bir oyuncu, çok iyi bir insandı Kemal Kuruçay. İki Oda Bir Sinan oyununda birlikte çalışmıştık, büyük bir sevgi ve özveriyle bağlıydı mesleğe. Çok üzgünüm."

    1962 doğumlu Kemal Kuruçay, Ankara Müjdat Gezen Sanat Merkezi eğitmenliği yapıyordu. Yıllarca Mehmet Karagül ile birlikte çeşitli yapımlarda görüldü. Ancak Karagül'ün vefatı sonucu Kuruçay, kariyerine tek başına devam etti. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında Zor Baba, Şöhret Kebapçısı, En İyi Arkadaşım, Pulsar, Gurbetçiler, Zengin Kız Fakir Oğlan gibi diziler bulunuyor.

    Kemal Kuruçay'ı rahmetle anıyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top